1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-12-2013 14:42

Αποχωρεί ο Αγραπιδάκης από τον ΠΑΟ μετά από 9 χρόνια!

Μετά από 9 χρόνια και 14 αλλαγές προπονητών στον Παναθηναϊκού ο Ρούλης Αγραπιδάκης αποχωρεί από τη θέση του τιμ μάνατζερ. Η εμβληματική προσωπικότητα του τριφυλλιού που άφησε εποχή ως αθλητής αλλά και ως τιμ μάνατζερ στις εποχές δόξας που το τμήμα ήταν στα χέρια του Βλάση Σταθοκωστόπουλου αποφάσισε να αποχωρήσει αναλαμβάνοντας και μέρος της ευθύνης για τις 9 ήττες σε πρωτάθλημα και 3 στο Λιγκ Καπ.

Το ντεμπούτο του Αγραπιδάκη στο τμήμα ως τιμ μάνατζερ ήταν στο τέλος της σεζόν 2004-05 με προπονητή τον αείμνηστο Χρήστο Παπαδόπουλο, ακολούθησε η θητεία με Χαβιέ Βέμπερ που στέφθηκε και πρωταθλητής και μετά ακολούθησαν ο βραζιλιάνος Ντος Σάντος, ο Νίκος Μπουτσουρής, ο Μάουρο Μπερούτο, ο Αλέκος Λεώνης, ο Στέλιος Καζάζης, ο Γιάννης Λάιος, ο Νίκος Μπουτσουρής, ο Δημήτρης Καζάζης, ο Στέλιος Καζάζης, ο Γιώργος Μπακοδήμος, ο Γιάννης Λάιος, και τώρα ο Γιάννης Καλμαζίδης. Επίσης ήταν αμισθί και τιμ μάνατζερ στην Εθνική ανδρών την εποχή που ομοσπονδιακός προπονητής ήταν ο Αλέκος Λεώνης,

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.