1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-12-2013 17:39

Πάνοπλος για την ανατροπή στην Πολωνία ο Ολυμπιακός

Με σκοπό την νίκη πέταξε ο Ολυμπιακός στην Πολωνία, για το δεύτερο παιχνίδι με την Μπιέλσκο Μπιάλα που θα γίνει την Πέμπτη στις 21.30, για την φάση των «16» CEV Cup. Στο πρώτο παιχνίδι στο Ρέντη είχαν ηττηθεί με 3-0 σετ και πρέπει να κερδίσουν με 3-0 ή 3-1 προκειμένου να παιχτεί η πρόκριση στο ‘χρυσό σετ’.
Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στην Πολωνία χωρίς αγωνιστικά προβλήματα με τον τεχνικό της ομάδας Γιάννη Νικολάκη να δηλώνει: «Έχουμε έρθει στην Πολωνία αφήνοντας πίσω μας το πρώτο παιχνίδι. Σίγουρα όταν έχεις χάσει με 3-0 σετ είναι δύσκολο ν' ανατρέψεις την κατάσταση αλλά είδαμε στο Ρέντη πως ήμασταν πολύ κοντά και στα τρία σετ. Αυτό που έχω πει και στα κορίτσια είναι να βλέπουν το κάθε σετ ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας. Θα παλέψουμε για την έκπληξη και στο γυναικείο βόλεϊ συμβαίνουν πολλές εκπλήξεις. Φαβορί σίγουρα είναι η Μπιέλσκο. Το πρόγραμμα μας έως το τέλος του χρόνου είναι δύσκολο αλλά βλέπουμε το κάθε ματς σαν να είναι τελικός».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.