1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-12-2013 02:38

Ο Ολυμπιακός θέλει πίσω τον Φιλίποφ

Έχοντας πραγματοποιήσει το τρεμπλ με τον Ολυμπιακό τη σεζόν 2012-13 ο Ντίμα Φιλίποφ πίστεψε πως έχει κλείσει την καριέρα του στη Ελλάδα και αποδέχτηκε νωρίς την πρόταση της πολωνικής Γιαστρέμπσκι, όπου προπονητής είναι ο Λορέντζο Μπερνάρντι.

Τα πράγματα όμως και για τον ίδιο και για τον Ολυμπιακό δεν εξελίχθηκαν ιδανικά καθώς η ομάδα του Πειραιά τον έχει στα πλάνα της για να τον γυρίσει πίσω στη θέση του Βασίλη Κουρνέτα

Μάλιστα οι πληροφορίες λένε πως έγινε και συγκεκριμένη πρόταση. Όλα δείχνουν πως ο Δημήτρης Καζάζης θέλει να φέρει πίσω το ένα από τα δύο κομμάτια του παζλ που του λείπουν από την περσινή ομάδα (το δεύτερο είναι ο Ποτόσνικ αλλά στη θέση του υπάρχει ο Καλντέιρα).

Στο μεταξύ, τρεις μήνες μετά την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου στην Πολωνία ο Φιλίποφ γυαλίζει τον πάγκο της πολωνικής ομάδας και το σκέφεται σοβαρά να επιστρέψει.

To εντυπωσιακό είναι πως αποκαλύφθηκε πως ήδη έχει δεχτεί προτάσεις από την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ που σημαίνει πως οι δικέφαλοι σκέφτονται να αλλάξουν τον Γκενς και τον Ντάμπουβιτς που ναι μεν θεωρούνται από τους πιο επιτυχημένους αλλά έχουν δεχτεί δελεαστικές προτάσεις από το εξωτερικό με πολύ καλές προσφορές.

Πηγή: sentragoal.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.