1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-12-2013 02:25

Αποχώρηση Περρόπουλου με δαχτυλίδι στον Αρναούτη και συγγνώμη σε όσους «στεναχώρησε»

Την αποχώρηση του από την προπονητική δράση ύστερα από 33 χρόνια συνεχούς παρουσίας αποφάσισε ο Βαγγέλης Περρόπουλος με παραίτηση από την θέση του προπονητή στην γυναικεία ομάδα των Τραχώνων.

Ο Περρόπουλος αποκάλυψε πως παραδίδει την σκυτάλη στον Βασίλη Αρναούτη (μέχρι πέρυσι ήταν προπονητής στον Αστέρα Αγίου Δημητρίου και τον οδήγησε στην Α2 γυναικών) και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή ή και να ασχοληθεί σε κάποιο διοικητικό πόστο στα κοινά του βόλεϊ. Μάλιστα έστειλε μήνυμα στους διαιτητές που τον αδίκησαν και δεν σεβάστηκαν την πολυετή παρουσία του και προσφορά του εννοώντας και την αποβολή του στον αγώνα με τον Ασκληπιό το Σάββατο (διαιτητές: Βελώνης, Μόσιαλος) που έμελλε να είναι και το τελευταίο του παιχνίδι με τους Τράχωνες.

«Μετά από 33 χρόνια»

«Εκτιμώντας την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην ομάδα και για το συμφέρον της ομάδας, μετά από 33 χρόνια παρουσίας στους πάγκους πήρα την απόφαση να αποχωρήσω. Επέλεξα για αντικαταστάτη μου τον Βασίλη Αρναούτη τον οποίο θεωρώ έναν ικανότατο προπονητή. Είμαι σίγουρος πως θα συνεχίσει το έργο μου και θα δώσει συνέχεια στην ανοδική πορεία της ομάδας της καρδιάς μου και της πόλης μου η οποία τα 3,5 τελευταία χρόνια από τα τοπικά έφτασε μέχρι την Α1 γυναικών», είπε ο Περρόπουλος.

«Συγγνώμη, δεν κρατάω κακία...»

Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε και σε ορισμένους διαιτητές που τον είχαν στοχοποιήσει αυτόν και την ομάδα των Τραχώνων: «Θεωρώ πως τα τελευταία δύο χρόνια η ομάδα των Τραχώνων έγινε στόχος των διαιτητών. Ίσως λόγω και της εμπλοκής μου στα κοινά κατά το παρελθόν, ίσως γιατί κάποιοι διαιτητές δεν έχουν μάθει να σέβονται τους ανθρώπους που έχουν προσφέρει στο άθλημα. Ίσως και να μην γνωρίζουν. Δεν πειράζει... Δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Όσους στεναχώρησα τους ζητάω συγγνώμη και εύχομαι στις αθλήτριες καλή επιτυχία. Σε κάθε περίπτωση θα είμαι κοντά τους και κοντά στον σύλλογο που παλεύει με ιδρώτα και αίμα να σταθεί».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.