1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-12-2013 21:55

ΑΕΚ: «Έγινε κλοπή»

Για κλοπή έκανε αναφορά η ΑΕΚ στην ανακοίνωση που εξέδωσε μετά το τέλος του ντέρμπι για τη διαιτησία των Γεροθόδωρου, Μουλά.

Η ανακοίνωση του ΤΑΑ ΑΕΚ:

«H διοίκηση του Τ.Α.Α ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους φιλάθλους οι οποίοι γέμισαν σήμερα το γήπεδο και υποστήριξαν την ομάδα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Λυπάται, δε, που δεν μπορέσαμε στο τέλος όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε μια σημαντική επιτυχία.Έγινε ένα πολύ ωραίο ματς ανάμεσα σε δυο σπουδαίες ομάδες αλλά είναι γεγονός ότι για δεύτερη φορά, μετά τον αγώνα στην Αλεξανδρούπολη, εκλάπη σετ από την ΑΕΚ. Αυτό είναι ξεκάθαρο, το έδειξε η τηλεόραση και το είδε όλη η Ελλάδα.

Η διοίκηση της ΑΕΚ δηλώνει ότι δεν θα μείνει άλλο με σταυρωμένα χέρια αλλά θα προασπίσει τα συμφέροντα της ομάδας της. Δυστυχώς σε ένα «επαγγελματικό πρωτάθλημα» οι διαιτητές, οι κομισάριοι και λοιποί παράγοντες του παιχνιδιού εμφανίζονται να είναι παντελώς ερασιτέχνες».

 

Η δήλωση του προέδρου της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ:

6 σχόλια

  • Comment Link AEKVCfan Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου 2013 13:09 posted by AEKVCfan

    συμφωνώ ΑΠΌΛΥΤΑ... αλλά... άλλο στο 13-15 (για παράδειγμα) να δίνουν μια μπάλα αουτ μέσα που είναι λάθος που γίνεται συνέχεια και μάλιστα από τα λάθη που βλέπεις και από κορυφαίους διαιτητές, και άλλο αυτό το πράγμα που είδαν εχθές τα μάτια μου.. 3 παραβάσεις σε μια φάση από τον ίδιο παίκτη και η κυρία μουλά δεν είδε τίποτα;; στο 23-24;;;
    υπήρξαν κι άλλες φάσεις με λάθη που έβγαιζαν μάτια όπως πχ. μια χαλασμενη μπαλα που πέρασε με επίθεση από τον γιορντανοφ (ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΣΊΓΟΥΡΗ για το αν ήταν ο γιορντανοφ) έξω απ' την αντένα την οποία δεν έδωσε.. διπλή μπάλα του γκενς που επίσης δεν έδωσε... αουτ μπάλες που ήταν στην πραγματικότητα μέσα και το αντίθετο..μπλοκ αουτ που δεν υπήρξε επαφή καν... και αν κάτσει κάποιος να ξαναδει το ματς θα βρει ΠΟΛΛΑ κενά! όπως και να χει και μετά το ματς απ΄την κηφισια αυτο ειχα πει οτι δεν γουσταρω τετοιες νικες.... απλα εξηγω τι ηθελα να πω μ αυτο...

  • Comment Link pamvo fan Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου 2013 11:42 posted by pamvo fan

    αγαπητε φιλε της α.ε.κ ,ανεξαρτητως αν το σκορ ειναι 23-24 οπως εχτες η 5-7 τα λαθη της διαιτησιας στο βολλευ ποικιλοτροπως μπορουν να επηρεασουν μια ομαδα με ποιο βασικο την ψυχολογια και την αυτοσυγκεντρωση .
    αρα τα λαθη δεν παυουν να ειναι λαθη .

  • Comment Link AEKVCfan Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου 2013 09:21 posted by AEKVCfan

    volleymaniac το προηγούμενο σάββατο ο κος θεμελης ήταν εξίσου απαράδεκτος με πολλά λάθη και αρκετά παραπάνω υπέρ της ΑΕΚ.. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ! οι φάσεις που έπαιρνε η ΑΕΚ δεν αφορούσαν σημεία που η μπάλα έκαιγε αλλά όντως τις πήραμε...
    στα τελευταία τρια ματς που έχω δει οι διαιτητές είναι κατώτεροι του ερασιτέχνες... (αο κηφισια-αεκ/ βριλησια-αεκ/ αεκ-οσφπ)

  • Comment Link pamvo fan Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου 2013 08:43 posted by pamvo fan

    σωστη η παρατηρηση του volleymaniac.

  • Comment Link volleymaniac Σάββατο, 07 Δεκεμβρίου 2013 21:35 posted by volleymaniac

    Ετσι ειναι κυριοι.Την περασμενη εβδομαδα οι διαιτητες στη Κηφισια ηταν επαγγελματιες και σφυριξαν λανθασμενα υπερ σας κρισιμες φασεις, ενω σημερα ηταν ερασιτεχνες και συνεβει το αντιθετο. Στο Ζηρινειο πανιγυριζατε και σημερα διαβαζουμε ανακοινωσεις.Thats life

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.