1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
06-12-2013 16:44

Ντόκιτς επίσημα στον Παμβοχαϊκό

Όπως αναμενόταν, ο Τόμισλαβ Ντόκιτς είναι ο αντικαταστάτης του Μαρκ Ντουσάρμ στον Παμβοχαϊκό που ψάχνει τρόπους για να βελτιωθεί. Μάλιστα ο παίκτης έκανε και την πρώτη του προπόνηση την Πέμπτη στο Βραχάτι. 

Η ανακοίνωση του Παμβοχαϊκού:

«Ο ΓΑΣ Παμβοχαϊκός ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Τόμισλαβ Ντόκιτς έως το τέλος της σεζόν. Το Δ.Σ. καλοσωρίζει τον Σέρβο αθλητή στην οικογένεια του Παμβοχαϊκού", αναφέρει η λιτή ανακοίνωση της απόκτησης του Ντόκιτς.

Ο 27χρονος διαγώνιος βρίσκεται ήδη στο Βραχάτι και την Πέμπτη (5/12) είχε τη πρώτη γνωριμία με τον Στέλιο Καζάζη και τους νέους συμπαίκτες του, ενώ ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης. Ο Ντόκιτς θα αγωνιστεί για δεύτερη φορά στην Ελλάδα, καθώς τη σεζόν 2011-12 ανήκε στον Φοίνικα Σύρου, έχοντας πολύ καλή παρουσία, φτάνοντας μέχρι τους τελικούς της Volleyleague.


Το Σάββατο (7/12) ο Ντόκιτς αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παμβοχαϊκού στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη, που ξεκινά στις 19:00». 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.