1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-12-2013 01:30

Πληρωμές στα Βριλήσσια

Οι εκπρόσωποι του χορηγού της ομάδας των Βριλήσσίων τήρησαν την υπόσχεση τους και παίκτριες, προπονητές και συνεργάτες της ομάδας πληρώθηκαν δυο μήνες.

Την άλλη εβδομάδα θα πάρουν άλλον έναν μισθό και μετά θα είναι κανονική η ροή χρημάτων προς την ομάδα.

Έτσι η κρίση ξεπεράστηκε και οι αθλήτριες θα δουλεύουν χωρίς σκοτούρες στο γήπεδο και θα μπορούν να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα, αφού όπως αποδείχθηκε και στο ματς με την ΑΕΚ είναι μία ανταγωνιστική ομάδα.

4 σχόλια

  • Comment Link γεια σας Σάββατο, 07 Δεκεμβρίου 2013 14:47 posted by γεια σας

    Τον Samir Sabagh του στείλανε χαρτί κατάσχεσης στο μαγαζί του για τα χρέη του Ηρακλή επείδη υπήρχαν συμβόλαια με την διοίκηση του Ηρακλή κ για αυτό δεν ήθελε να φαίνεται κ να ακούγεται πουθενά επίσης ο Samir Sabagh είχε υπογράψει συμφωνία με τον Ηρακλή να πάρει 28.000 που δίνει ο δήμος Κηφισιάς 15.000 από τις ακαδημίες του Ηρακλή γιατί έχει έσοδα τον χρόνο 60.000 κ έξοδα μηδέν κ επίσης 15.000 από camp που θα εκανε … καλά έκανε κ άλλαξε k τα χρώματα της ομάδας όταν έχει 100% τον έλεγχο της ομάδας κ η διοίκηση δεν δίνει ούτε 1 εύρω ούτε καν μπάλες δεν του δώσανε πολύ καλά έκανε…

  • Comment Link Blocker Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2013 23:41 posted by Blocker

    Πρώτη φορά γίνονται αυτα να μπαίνεις χορηγός και μετα να λες οτι σου χρωστάει η ομάδα... Εδω έκανε δικο του site άλλαξε τα χρώματα της ομάδας για να ταιριάζουν με το nargile και παντού έγραφε το όνομα του χορηγού αλλα μετα όταν άφησε απλήρωτος τα κορίτσια είπε οτι χορηγός δεν ήταν ο Samir Sabah αλλά ο ίδιος!!! Τα ίδια δεν έγιναν και στην προηγούμενη ομάδα που ανέλαβε; Οπότε θα δούμε τι θα γίνει και στα Βριλήσσια και εαν θα πληρωθούν για όσα συμφώνησαν όλοι...

  • Comment Link εγινε…. Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2013 13:05 posted by εγινε….

    Ας δώσει πρώτα ο Ηρακλής Κηφισιάς τα 53.000 που χρωστάει στον χορηγό κ μετά μπορεί να πληρωθούν κ αυτες… επισης μην ξεχνάτε τα 18.000 της κ Κις η οποία εχει απόφαση στα χέρια της ... έφυγε ο χορηγός κ πάτε στην Α2 ασχοληθείτε με την ομαδούλα σας κ αφήστε τι κάνουν οι άλλοι...

  • Comment Link Αγκάθι Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2013 08:23 posted by Αγκάθι

    Φτάσαμε σε σημείο να θεωρείται είδηση που να χρήζει ανακοίνωσης ότι μια ομάδα που στηρίζεται σε έναν ισχυρό οικονομικό παράγοντα θα δώσει μισθούς 2 μηνών και σε λίγο θα αποκτήσει ροή. Έλεος!

    Επίσης, τώρα που θα αποκτήσει ροή ο ίδιος παράγοντας, θα κλείσει τις τρύπες που άφησε στην προηγούμενη ομάδα που βρισκότανε, α?

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.