1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-11-2013 16:00

Σερβίς για κλάματα!

Ένα από τα προβλήματα του Ολυμπιακού, μπορεί και το κυριότερο, είναι το σερβίς, όπου μόλις ένας παίκτης, ο Μενέλας Κοκκινάκης κάνει σερβίς με άλμα,
 σε αντίθεση με τους υπόλοιπους που επιχειρούν φλότινγκ σερβίς, διευκολύνοντας τους αντίπαλους υποδοχείς, ενώ τα στατιστικά είναι αποκαλυπτικά!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Μπόμπι Γιορντανοφ, που ίσως είναι ο μοναδικός διαγώνιος που κάνει φλότινγκ σέρβις και μάλλον για ψυχολογικούς λόγους δεν επιχειρεί σερβίς με άλμα, αφού τόσο η μέση του , όσο και ο ώμος του, δεν έχουν προβλήματα στις δεκάδες επιθέσεις που επιχειρεί.

Ο Ολυμπιακός είναι στις τελευταίες θέσεις στους άσους, αλλά στις πρώτες στα χαμένα σερβίς, καθώς έχει 75 χαμένα σερβίς και μόλις 26 άσους, σε 25 σετ, νούμερα που δεν χαρακτηρίζουν μεγάλη ομάδα! Έχει δηλαδή 3 χαμένα σέρβις και 1 άσο, μέσο όρο σε κάθε σετ, κάτι που υποδηλώνει ότι η ομάδα θέλει πολύ δουλειά σε αυτόν τον τομέα

Στους κορυφαίους σέρβερ εξάλλου έχει μόλις δυο στους πρώτους σαράντα και σε πολύ χαμηλές θέσεις, με τον Καλντέιρα στην 21η θέση με 6 άσους σε 24 σετ(0.25%) και τον Χριστοφιδέλη στην 24η , με 5 άσους σε 23 σετ(0.22%). Ουδείς άλλος παίκτης του βρίσκεται στην πρώτη σαραντάδα.

Πρώτοι είναι ο Ριζόπουλος της Λαμίας (16 άσοι), ο Ράιτς του Εθνικού Αλεξανδρούπολης (15) και ο Πρωτοψάλτης της Κηφισιάς (15)
ΠΗΓΗ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.