1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-11-2013 01:59

Σπύρος Φίνος: «Θα πάμε ψηλά κοντά στους αρχικούς στόχους της διοίκησης» (ήχος)

Ο νέος προπονητής της ομάδας βόλεϊ του Άρη Σπύρος Φίνος μίλησε απόψε στον Sentra Fm 103,3 στην εκπομπή «Sentra Sport» με τον Κώστα Ασημακόπουλο για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων στην ομάδα που ανδρώθηκε ως παίκτης. Μίλησε για την «επόμενη μέρα», για τους στόχους, για την ενίσχυση της ομάδας αλλά και τη συνεργασία του με τον Αντώνη Παπαδόπουλο.

«Κατ΄ αρχήν ο Αντώνης Παπαδόπουλος δεν είναι βοηθός αλλά συνεργάτης. Έχουμε δουλέψει μαζί σε πολλές ομάδες. Με τον Αντώνη Παπαδόπουλο αναλάβαμε γιατί δεν φοβόμαστε τα δύσκολα και ειδικά όταν πρόκειται για την ομάδα μου, την ομάδα που ανδρώθηκα, τον Άρη. Κοιτάμε μπροστά. Υπάρχουν τέσσερις αγωνιστικές για να τελειώσει ο Α΄ γύρος. Η διοίκηση είχε ξεκινήσει με κάποιες κινήσεις να ενισχύσει την ομάδα. Πιστεύω πως με τον προγραμματισμό που έχει κάνει, με τις κινήσεις αυτές, η ομάδα πολύ γρήγορα, πολύ σύντομα θα πάει πολύ καλύτερα, πολύ ψηλά, κοντά στους αρχικούς στόχους της διοίκησης».

Άρα η 8αδα είναι ο πιο ρεαλιστικός στόχος;

«Θεωρώ δεδομένο ότι ο Άρης δεν θα είναι στα πλέι άουτ. Δεν αξίζει στον Άρη να βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Με το ελληνικό ρόστερ που έχει αυτή τη στιγμή έπαιξε πολύ καλά με τον ΠΑΟΚ και είδε όλη η Ελλάδα πόσο πάλεψε. Φαντάζομαι και με τις προσθήκες που έχει προγραμματίσει η διοίκηση η ομάδα θα δυναμώσει».

Έχετε τέσσερα ματς φωτιά με Παναχαϊκή, Παμβοχαϊκό, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό...

«Με τις προσθήκες που θα γίνουν θα μας δώσουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε νίκες και στα τέσσερα ματς».

Ονόματα των νέων παικτών μπορούμε να πούμε;

«Δε μπορώ να σας πω ονόματα ούτε και θέσεις. Το πρωτάθλημα είναι πολύ συναρπαστικό. Κανείς δεν περίμενε ο Ολυμπιακός να έχει τρεις ήττες στις πρώτες εξόδους του και ο Εθνικός να είναι πρώτος και αήττητος μετά την 7η αγωνιστική. Είμαι πολύ χαρούμενος που μαζί με τον Αντώνη Παπαδόπουλο θα κάνουμε αυτό το ταξίδι. Όπως ξέρετε έχουμε δουλέψει με επιτυχία στην Ελλάδα και στην Κύπρο και είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε».

Πηγή: sentragoal.gr

Media

1 σχόλιο

  • Comment Link volleyakias Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2013 07:04 posted by volleyakias

    ναι ναι τώρα θα πάτε ψηλά στους αρχικούς στόχους της διοίκησης τους οποίους δε μπορούσε να πετύχει ο Κράβαρικ.Ποιον δουλεύετε ρε; Δηλαδή δε μπορούσε ο Κράβαρικ και μπορεί ο Φίνος; Με το ίδιο υλικό ή με άλλο; Κι αν είναι το ίδιο γιατί δε μπορούσε ο Κράβαρικ; Δε θέλανε οι παίκτες; Μα οι ίδιοι θα είναι και πάλι.Μήπως ο Φίνος ξέρει περισσότερο βόλει από τον Κράβαρικ; Δε νομίζω και δε νομίζει κανείς.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.