1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1198
16-11-2013 21:28

Νικολάκης: «Είχαμε ψυχή» (video)

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Νικολάκης μίλησε στην κάμερα του volleynews.gr για την μεγάλη νίκη της ομάδας του, επί του αιωνίου αντιπάλου, στο κλειστό της Κυψέλης.
Ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» αναφέρθηκε στην καταπληκτική ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε από τον κόσμο του Παναθηναϊκού, καταλήγοντας πως η ομάδα του το ήθελε περισσότερο και για αυτό νίκησε.

Τέλος δήλωσε πως στόχος του Ολυμπιακού είναι να διατηρήσει τα κεκτημένα από την προηγούμενη σεζόν, ωστόσο είπε πως ο δρόμος είναι ακόμα πολύ μακρύς.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιάννης Νικολάκης στον Γιάννη Μιχαλάκη:

«Καταρχήν συγχαρητήρια στα κορίτσια του Ολυμπιακού. Σε μια πάρα πολύ καυτή έδρα, που κόσμος έμεινε απέξω πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί δείξανε δυο πρόσωπα, ένα πολύ καλό στα δυο πρώτα σετ, δεν ξέρω θα το συζητήσω με τις αθλήτριες αν έφυγαν λίγο έξω από το παιχνίδι από τον τραυματισμό της Γιώτα, χωρίς να είναι αυτό δικαιολογία γιατί ο Παναθηναϊκός έπαιξε αρκετά καλά.

Στο τάι-μπρέικ φάνηκε ότι ο Ολυμπιακός το ήθελε παραπάνω, είχαμε ψυχή και ξέραμε ότι κριθεί στην τελευταία ζαριά το ματς. Και ματς μπολ ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, στο τέλος κατορθώσαμε και πήραμε μια σημαντική νίκη επί του αιώνιου αντιπάλου. Μια ομάδα η οποία παίρνει τον τίτλο πέρυσι και το κύπελλο, σίγουρα όλοι την θεωρούνε φαβορί. Εμείς σαν ομάδα στοχεύουμε να επαναλάβουμε ότι μπορέσουμε από πέρυσι.

Αυτός είναι ο στόχος αλλά η διαφορά είναι ότι όλες οι ομάδες φέτος έχουν ενισχυθεί, θα δούμε ένα πολύ καλύτερο πρωτάθλημα με διαφορετικό τρόπο διεξαγωγής, θέλουμε να πιστεύουμε ότι τον Απρίλιο οι ομάδες θα είναι πιο δυνατές. Εκεί θα κριθούν τα πάντα. Εμείς σεμνά, ταπεινά θα προχωρήσουμε και θα δούμε στο τέλος, έχει πάρα πολύ δρόμο ακόμα».   

 

Media

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.