1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
15-11-2013 19:08

Θέλουν Ντεσπέιν στον Άρη

Προσπάθεια για να φέρουν ξανά στην Ελλάδα, τον Ρολάντο Ντεσπέιν κάνουν στον Άρη. Οι κίτρινοι ψάχνουν για τον αντικαταστάτη του Σέρβου ακραίου Μπράνκο Ρόλιτς, του οποίου το συμβόλαιο λύθηκε. 
Ο Κουβανός φαντάζει ιδανική λύση, καθώς γνωρίζει το ελληνικό βόλεϊ και βέβαια τον Αντρέι Κράβαρικ. Την περασμένη σεζόν ο Ντεσπέιν αγωνίστηκε στην βραζιλιάνικη Μέντλεϊ Καμπίνας. 

2 σχόλια

  • Comment Link Montas Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2013 13:55 posted by Montas

    Τον Ντεσπέιν τον ρώτησαν? Την ομάδα του? Ρωτάω γιατί ο Κουβανός έχει συμβόλαιο με την βραζιλιάνικη Funvic. Μπορεί η ομάδα του να είναι προτελευταία αλλά δε νομίζω να αφήσει τη σιγουριά και την αίγλη του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος για να γυρίσει στην Ελλάδα. Εκτός, βέβαια, κι αν του έλλειψε η νυχτερινή ζωή της Θεσσαλονίκης!!

  • Comment Link Volleyakias Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2013 08:54 posted by Volleyakias

    Αν θα ερθει στον αρουλη και ειδικα αν ο Κραβαρικ θελει να συνεργασθει μαζι του, οταν γινει να μου το πειτε. Μιλαμε για αστεια πραγματα. Θα αφησει τις διακοσαρες τις σιγουρες για τα ψιχουλα της Ελλαδας και αν τα παρει; Ωραιο το ρεπορταζ η οι ευσεβεις ποθοι καποιων αλλα θα ταιριαζε περισσοτερο ως πρωταπριλιατικο ψεμα εκτος αν του εχει στριψει του Κουβανο. Κι επειδη μαλλον δεν του εστριψε......... Καλημερα σας

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.