1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-11-2013 20:39

Έτοιμος ο Τόρες στην ΑΕΚ

O Τζούλιαν Τόρες προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή και τέθηκε στη διάθεση του Γιώργου Κλαρούδα για τον αγώνα της ΑΕΚ με τη Λαμία στη Γλυφάδα στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League. Ο Γιάννης Μαντέκας δεν μπήκε σήμερα στο πρόγραμμα, λόγω του τραυματισμού του.


Οι παίκτες της ΑΕΚ θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για το κυριακάτικο ματς με προπόνηση, που θα γίνει το Σάββατο το μεσημέρι στο κλειστό της Γλυφάδας. Σήμερα, Παρασκευή  παρακολούθησαν σε βίντεο στιγμιότυπα από αγώνες του αντιπάλου τους και άκουσαν τις επισημάνσεις που έκανε ο κόουτς.

Η διάθεση των εισιτήριων του αγώνα με τη Λαμία ξεκίνησε σήμερα από τα Γραφεία της ΑΕΚ (Δεκελείας 138-140, Ν. Φιλαδέλφεια). Από το πρωί εκδηλώθηκε έντονο ενδιαφέρον από τους φίλους της ομάδας και εκτιμάται ότι την Κυριακή (στις 4 μ.μ) η εξέδρα θα είναι το ίδιο ζεστή, όπως ήταν στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Όσοι φίλαθλοι δεν κατάφεραν να προμηθευτούν εισιτήριο κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας, θα μπορούν να το κάνουν την Κυριακή από τις 2 έως τις 4 μ.μ από το εκδοτήριο στο γήπεδο της Γλυφάδας. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 5 και 10 ευρώ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.