1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-11-2013 18:02

ΣΔΟΕ και αποδείξεις διαιτητών...

Αντιδρούν τα σωματεία με το νέο χαράτσι που τους επέβαλε ετσιθελικά η ΕΟΠΕ και τα ανάγκασε να πληρώνουν τις μετακινήσεις των διαιτητών,
εκτός από τις αποζημιώσεις  παρότι στην προκήρυξη προβλέπεται το αντίθετο και θα ζητούν πλέον αποδείξεις θεωρημένες από την εφορία.

Η οργή κατά της ΕΟΠΕ είναι προς το παρόν βουβή, αλλά μελετούν το ενδεχόμενο μαζικών μηδενισμών, αφού αυτή είναι η ποινή για τη μη πληρωμή επι τόπου των διαιτητών και όπως τονίζουν "τελικά τα πρωταθλήματα γίνονται για να πληρώνονται οι διαιτητές. Είναι οι μόνοι που πληρώνονται στο βόλεϊ. Ούτε οι παίκτες, ούτε οι προπονητές πληρώνονται"

Στις πληρωμές των διαιτητών εξάλλου υπάρχει και ο κίνδυνος εφόδου του ΣΔΟΕ, αφού υπόλογα είναι τα σωματεία για λεφτά που δίνονται χωρίς παραλαβή απόδειξης . Το ΣΔΟΕ εξάλλου ξεκίνησε ήδη τις εφόδους και πρόσφατα πήγε σε προπόνηση ομάδας της ΕΣΠΕΔΑ. Κι όταν διαπίστωσε ότι ο προπονητής δεν είναι ασφαλισμένος,  επέβαλε πρόστιμο 5000 ευρώ στο σωματείο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.