1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-11-2013 16:10

Αποχωρεί και ο Ζαλμάς από τον Παμβοχαϊκό

Μετά την παραίτηση του Άρη Αγγελόπουλου από τον πάγκο της Παναχαϊκής ύστερα από 7 χρόνια κοινής πορείας, άλλη μία μακροχρόνια συνεργασία φτάνει στο τέλος της. Ο Νίκος Ζαλμάς θα αποχωρήσει από τον Παμβοχαϊκό μετά τον αγώνα με τον Φοίνικα Σύρου για τη 5η αγωνιστική της Βόλεϊ Λιγκ ανεξαρτήτα από το αποτέλεσμα του ματς.
Το κακό ξεκίνημα του Παμβοχαϊκού και η «έλλειψη χημείας» οδηγούν τον Ζαλμά στην οδυνηρή απόφαση την οποία μάλιστα έχει συζητήσει με τη διοίκηση και τους παίκτες. Ο Ζαλμάς είναι 6,5 χρόνια στον Παμβοχαϊκό και παρέλαβε την ομάδα από την Β΄Εθνική. Μετά τον αγώνα με τη Λαμία δήλωσε πως «δεν θα σταθεί εμπόδιο εάν πρόκειται η ομάδα να βρει το δρόμο της...». Οι σχέσεις του Ζαλμά με τη διοίκηση του Παμβοχαϊκού είναι άριστες και ο έμπειρος τεχνικός θέλει να δώσει την ευκαιρία στην ομάδα του Βραχατίου να βρει και πάλι το δρόμο της έστω και με άλλο προπονητή.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.