1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-11-2013 19:52

Παπαδημητρίου: «Μην πυροβολείτε την ομάδα»

Ο υπεύθυνος του τμήματος στο βόλεϊ γυναικών, Κώστας Παπαδημητρίου, ξεκαθαρίζει πως υπάρχει απόλυτη στήριξη στον προπονητή Απόστολο Οικονόμου και πως παρά την αρνητική εξέλιξη στο παιχνίδι με την Σβέσαντ , χρειάζεται υπομονή για να έρθουν τα αποτελέσματα.

Μάλιστα  ζητά την στήριξη του κόσμου, τονίζοντας ότι αυτή η ομάδα, με την επιστροφή των τραυματιών θα «σκοτώνει».

Σχετικά με τον Απόστολο Οικονόμου ο Παπαδημητρίου είπε:

«Ο Οικονόμου ήταν ο προπονητής που από τον Οκτώβριο του 2011 μέχρι τον Μάρτιο του 2013 είχε δέκα νίκες με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Ξέχασε το βόλεϊ και ορισμένοι τον επικρίνουν; Δε νομίζω. Απλά η ομάδα την περσινή σεζόν αντιμετώπισε διαδοχικούς σοβαρούς τραυματισμούς βασικών παικτριών και αυτός ήταν ο λόγος που χάθηκε το νταμπλ από τον Ολυμπιακό».

Για το σχεδιασμό της εφετινής σεζόν:

«Αποκτήσαμε την αρχηγό του Ολυμπιακού και την MVP του πρωταθλήματος. Ήταν η καλύτερη μεταγραφή και μία από τις καλύτερες που έχουν γίνει στο γυναικείο βόλεϊ. Αποκτήθηκαν επίσης η Ιβάνοβα, η Λαδένη και η Καβαθά που ήταν από τις πλέον ταλαντούχες στη θέση τους. Κρατήσαμε Τοτσίδου, Ρόγκα, Παπαφωτίου που πέρυσι στήριξαν την ομάδα και θεωρήσαμε πως είναι ικανές μαζί με τις έμπειρες αθλήτριες και τις ξένες να φτιάξουν μία ΑΕΚ για το μέλλον. Η Κρουκ είναι δεδομένο πως πρόκειται για πολύ καλή αθλήτρια. Η Φερνάντζε ξέρουμε πως είναι από τις κορυφαίες στην Ευρώπη. Όταν την κλείσαμε δεν είχε πρόβλημα. Απόδειξη ότι αγωνίστηκε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Έπαθε μικρή ρήξη στον ώμο στο φιλικό που δώσαμε με το Μαρκόπουλο στο τουρνουά των Ιώνων. Κρίθηκε πως πρέπει να μείνει έξω ενάμιση μήνα, για να μην πάθει υποτροπή. Η Γιόσοβιτς Μλαντένοβιτς ήρθε 6 Ιουνίου στην Αθήνα, υπέγραψε και εισέπραξε 15.000 ευρώ. Τον Αύγουστο κατά τη διάρκεια των ιατρικών εξετάσεων για τη βίζα της διαγνώστηκε σοβαρό πρόβλημα στον πνεύμονα. Οι γιατροί είπαν πως μετά την επέμβαση θα χρειαστεί να μείνει έξω ενάμιση μήνα ώστε να έχει σωστή αποθεραπεία. Βάλαμε πάνω απ” όλα την υγεία των αθλητριών και δεν ρισκάραμε τη συμμετοχή τους ώστε να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει. Καλύτερα να περάσουμε τώρα τα προβλήματα και όχι στο φινάλε που κρίνονται οι τίτλοι όπως έγινε πέρυσι».

Για τους οπαδούς της ΑΕΚ ο Παπαδημητρίου είπε:

«Η πλειοψηφία των οπαδών της ΑΕΚ στηρίζει την ομάδα. Υπάρχουν όμως και κάποιοι που την επικρίνουν. Τους καλώ να μην πυροβολούν την ομάδα. Ζητώ από τους οπαδούς μας να κάνουν υπομονή. Αυτή η ομάδα μας έδωσε χαρές. Ηταν δύο χρόνια αήττητη και ξαφνικά όλοι έπεσαν πάνω της. Το μοναδικό λάθος που έγινε πέρσυι ήταν η απόκτηση της Μέντες. Κι αυτή έκλεισε αφού την τελευταία στιγμή ακύρωσαν την συμφωνία τους μία Πολωνέζα και μετά μία Ιταλίδα. Στο τέλος μείναμε από ακραίες και χάσαμε δύο τίτλους. Δεν το βάλαμε κάτω. Είμαστε εδώ για να παλέψουμε. Φτιάξαμε μία νέα ομάδα που θέλει χρόνο και υπομονή. Υποσχόμαστε πως πολύ σύντομα η ομάδα αυτή θα δείξει την πραγματική της αξία. Σε ένα μήνα αυτή η ομάδα θα… σκοτώνει».

2 σχόλια

  • Comment Link pap Σάββατο, 02 Νοεμβρίου 2013 09:07 posted by pap

    μπράβο ρε φίλε. οι ελληνάρες από οκτώβριο τα βρήκανε όλα τα προβλέψανε όλα. βιασύνη και επιπολαιότητα τα χαρακτηριστικά μας.

  • Comment Link Kapoios Παρασκευή, 01 Νοεμβρίου 2013 16:29 posted by Kapoios

    πέστα ρε Παπαδημητρίου! πέρσυ και αντιπρόπερσυ πηγαίναμε "τραίνο" και στους τελικούς που ξεμείναμε από παίχτριες, τα χάσαμε όλα! Δεν έχει σημασία η σειρά των αγώνων τώρα, το θέμα είναι να μην υπάρχουν προβλήματα προς το τέλος που κρίνονται οι τίτλοι...και άσε τους Παναθηναϊκούς να λένε ότι θα μας κερδίσουν και θα διαλυθούμε (ποιοί; οι Παναθηναϊκοί που ανάθεμα αν σωθούν και φέτος!). Τζάμπα χαίρεστε, η φετινή ΑΕΚ πλήρης δεν έχει αντίπαλο, ως κι αν προσπαθείτε να πείσετε τους εαυτούς σας για το αντίθετο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.