Εκτυπώστε τη σελίδα
01-11-2013 15:18

Στην Καλαμαριά το ντέρμπι ΜΕΝΤ - Ορεστιάδα και Μποζίδης κόντρα στην Ορεστιάδα!

Στο Δημοτικό Γυμναστήριο Καλαμαριάς και όχι της ΜΕΝΤ θα γίνει το Σάββατο στις 20.00 το ντέρμπι του Γ΄ομίλου του πρωταθλήματος Α2 ανδρών μεταξύ της ΜΕΝΤ και Ορεστιάδας. Το γυμναστήριο της ΜΕΝΤ πήρε άδεια διεξαγωγής αγώνα μόνο κεκλεισμένων των θυρών λόγω έλλειψης πυρασφάλειας και σήμερα το πρωί βρέθηκε γυμναστήριο για να γίνει ο αγώνας με θεατές.

«Είναι κρίμα το καλύτερο ματς του ομίλου και ένα από τα καλύτερα του πρωταθλήματος να γίνει σε άδειες εξέδρες. Εμείς δεν έχουμε οπαδούς. Έχουμε τα παιδιά μας από τις ακαδημίες και τους γονείς τους και δεν θέλαμε να τους στερήσουμε τη χαρά να δουν αυτόν τον αγώνα. Θέλω να ευχαριστήσω την Ορεστιάδα για την κατανόηση αλλά και τον υπεύθυνο του γυμναστηρίου της Καλαμαριάς Φώτη Μαζουλουξή που μας εξασφάλισε την ώρα του αγώνα», δήλωσε ο προπονητής της ΜΕΝΤ Σπύρος Γκολίτσης.

Για τη ΜΕΝΤ θα είναι ο πρώτος αγώνας της σεζόν καθώς την προηγούμενη αγωνιστική είχε το ρεπό του αγώνα με τον Γαλαξία που αποχώρησε. Η Ορεστιάδα προέρχεται από τη νίκη επί του Μακεδονικού.

«Η ομάδα μου, η Ορεστιάδα και ο Ηρακλής φαίνεται πως θα είναι οι ομάδες που θα δώσουν μάχη στον Γ΄όμιλο. Μακάρι να γίνει ένα καλό πρωτάθλημα. Θέλουμε να κάνουμε ένα θετικό ξεκίνημα. Δυστυχώς όλες οι αναβολές ήταν εις βάρος της ομάδας μου αλλά δεν παραπονιόμαστε. Ξεκινάμε έναν μαραθώνιο και μακάρι να πετύχουμε το στόχο της ανόδου», είπε ο Γκολίτσης.

Το πρόσωπο του αγώνα θα είναι ο Θεόδωρος Μποζίδης ο οποίος θα αγωνιστεί κόντρα στην Ορεστιάδα όπου ανδρώθηκε και αγωνίστηκε για περίπου 15 χρόνια. Ο έμπειρος πασαδόρος της ΜΕΝΤ είπε: «Η Ορεστιάδα είναι το σπίτι μου. Το μυαλό μου είναι πάντα εκεί. Αυτός ο αγώνας σημαίνει πολλά για μένα. Μου φέρνει ωραίες μνήμες. Είμαι παίκτης της ΜΕΝΤ και θα κάνω αυτό κάνω πάντα με την ευχή να καταφέρουν και οι δύο ομάδες να ανέβουν σύντομα στην Α1 έχοντας γερές βάσεις. Θα είναι ένας ωραίος αγώνας και καλώ τους φίλους του βόλεϊ στη Θεσσαλονίκη να έρθουν στην Καλαμαριά».