Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
31-10-2013 17:18

Κλαρούδας: «Οι παίκτες σε εγρήγορση»

O Γιώργος Κλαρούδας έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα από τις δοκιμές που πραγματοποίησε σε σχήματα και συστήματα στο φιλικό της ΑΕΚ με την Κηφισιά που έγινε την Τετάρτη το βράδυ στο «Ζηρίνειο». Αυτός άλλωστε ήταν ο σημαντικότερος λόγος που «κλείστηκε» το ματς.

«Ήθελα να δω κάποια καινούργια πράγματα στο παιχνίδι μας ενόψει των επόμενων αγώνων μας» εξήγησε ο 47χρονος τεχνικός. Και συνέχισε: «Πέραν τούτου, το ματς αυτό βοήθησε ώστε να μην χάσουν οι παίκτες το ρυθμό τους. Παίξαμε Σάββατο (με τον Παναθηναϊκό) και θα ξαναπαίξουμε Δευτέρα (με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης). Το διάστημα ήταν μεγάλο για να το καλύψουμε μόνο με προπονήσεις. Ένας αγώνας είναι πολύ καλύτερος από την προπόνηση».

Για να καταλήξει ο Κλαρούδας: «Χρειάζεται να κρατάμε σε εγρήγορση όλους τους παίκτες και ένα τέτοιο ματς δίνει την ευκαιρία σε όλους τους παίκτες να αγωνιστούν και στον προπονητή να διακρίνει ποιοι είναι οι ετοιμοπόλεμοι και ποιοι όχι. Γενικά ήταν ένα καλό τεστ ενόψει της αναμέτρησης κορυφής με τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη».