Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
30-10-2013 16:25

ΕΟΠΕ: «Οι ίδιοι έθεσαν εαυτούς εκτός εθνικών ομάδων μπιτς βόλεϊ»

Οι δηλώσεις του Γιώργου Κοτσιλιάνου στη Nova, προκάλεσαν την αντίδραση της ΕΟΠΕ.  Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο υπεύθυνος των εθνικών ομάδων μπιτς βόλεϊ, Νεκτάριος Χαλβατζής υποστηρίζει ότι οι ίδιοι οι αθλητές αρνήθηκαν την πρόσκληση του Κώστα Ταμπουρατζή για να γίνουν μέλη του εθνικού σχεδιασμού.
Αναλυτικά

Μετά τις χθεσινές δηλώσεις του Γιώργου Κοτσιλιάνου στην τηλεοπτική εκπομπή «Στο Φιλέ» της Nova ο υπεύθυνος των εθνικών ομάδων μπιτς βόλεϊ, Νεκτάριος Χαλβατζής προς αποκατάσταση της αλήθειας διευκρινίζει τα παρακάτω:

«Οι αθλητές Κοτσιλιάνος και Ζουπάνι κλήθηκαν στον εθνικό σχεδιασμό από τον ομοσπονδιακό προπονητή Κώστα Ταμπουρατζή τον Οκτώβριο του 2012 στο πλαίσιο του νέου μοντέλου λειτουργίας των εθνικών ομάδων, όπως και οι υπόλοιποι αθλητές που επιλέχθησαν.

Οι δύο αθλητές αρνήθηκαν την κλήση τους για τους δικούς τους λόγους και έθεσαν εαυτούς εκτός εθνικών ομάδων. Παρόλα αυτά, η ΕΟΠΕ αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι δεν λειτουργεί εκδικητικά, ενέκρινε τη συμμετοχή των δύο αθλητών στις διεθνείς διοργανώσεις όποτε εκείνοι το έχουν ζητήσει.

Όσον αφορά τη χρήση του ΣΕΦ, η ομοσπονδία δηλώνει ότι το γήπεδο δεν είναι ιδιοκτησία της και η ίδια φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις και το χρησιμοποιεί μόνο για τις ανάγκες των ομάδων που συμμετέχουν στον Εθνικό Σχεδιασμό.

Τέλος σε σχέση με την στο σάιτ της ΕΟΠΕ (www.volleyball.gr) ο καθένας μπορεί να δει ότι υπάρχει συνεχής αναφορά των αποτελεσμάτων των αγώνων των δύο αθλητών.

Η ομοσπονδία τιμά την προσπάθεια των δύο αθλητών και έχει πάντα καλή θέληση συνεργασίας με την προϋπόθεση όμως ότι αυτή μπορεί να πραγματοποιηθεί βάσει του σχεδιασμού που έχει επιλεγεί και ήδη έχει τεθεί σε εφαρμογή».

5 σχόλια

  • Comment Link mamamia Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2013 13:22 posted by mamamia

    Τι βασανιζομαστε αφου αυτους εκλεγουνε τα σωματεια,καλα να παθουμε και περαστικα μας!

  • Comment Link Nick Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2013 10:44 posted by Nick

    Δυστυχώς το επίπεδο αυτών των ανθρώπων είναι τέτοιο, που το γεγονός ότι δεν έδρασαν "εκδικητικά" αποτελεί για αυτούς τόσο μεγάλη υπέρβαση που το υπερηφανεύονται..
    Τα λόγια στερεύουν, ελπίζω και η ανοχή σιγά σιγά..

  • Comment Link John Tikis Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2013 17:18 posted by John Tikis

    Βλέπω σε αυτά αντιδράμε άμεσα, σε όλα όσα έχουν σημασία δεν γίνεται τίποτα, χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτά που λέει ο Κοτσιλιάνος! Και φοβερό το ότι ενεκρίνατε τη συμμετοχή τους λες και είχατε άλλους να στείλετε με αξιώσεις! Αλλά και να είχατε πάλι δεν είχατε λόγο να τους κόψετε τη συμμετοχή η μήπως είνα γραφειοκρατεία για σας και τη βαριέστε;

    Όσον αφορά το γήπεδο δικό σας δεν ήταν; Πως γίνεται να το χάσατε μέσα από τα χέρια σας και να είστε τώρα φιλοξενούμενοι με ότι αυτό συνεπάγεται; Είστε απαράδεκτοι που το χρησιμοποιείτε σα δικαιολογία ενώ το φταίξιμο είναι μόνο δικό σας!

    Τέλος είμα σίγουρος ότι ευχαριστούνε όλοι για την απλή αναφορά σας! Τουλάχιστον υπάρχει τώρα και ένα άρθρο που λέει ότι βγήκαν 5οι! Βάλατε και ημερομηνία ότι το βάλατε και την ίδια μερα, μπράβο άψογοι στις συγκαλήψεις. Δεν είμαστε χθεσινοί κύριε Χαλβατζή.

    Μήπως για τα έπαθλα που τους χρωστάτε από τη CEV έχετε να πείτε κατι; Οχι βέβαια μόνο ότι μας βολεύει!

  • Comment Link Χ4χ Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2013 14:30 posted by Χ4χ

    Πιο γραφικοί πεθάνεις. Ντροπή στην εοπε.

  • Comment Link κοινή λογική Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2013 13:55 posted by κοινή λογική

    Δηλαδή αν κατάλαβα καλά, χάρη τους κάνετε και τους εγκρίνετε τις συμμετοχές στα διεθνή τουρνουά; Δεν είναι αυτονόητο ότι η ΕΟΠΕ πρέπει να εγκρίνει την συμμετοχή όλων όσων επιθυμούν να αγωνιστούν σε τουρνουά στο εξωτερικό, και αν όχι με ποιά κριτήρια αρνείστε;
    Για τα λεφτά από τα έπαθλα της CEV βέβαια δεν είδα να γράφετε τίποτα...