Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
29-10-2013 20:23

Το ματς της... χρονιάς στο Ρεντη



Έτοιμος να δώσει τον πιο δύσκολο αγώνα της σεζόν είναι ο Ολυμπιακός στο «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη με αντίπαλο την ρωσική Λοκομοτίβ Μπελογκόριε. Πρόκειται για το ματς της 2ης αγωνιστικής του Β΄ ομίλου στο Τσάμπιονς Λιγκ ανδρών.


Και οι δύο ομάδες προέρχονται από νίκες στην πρεμιέρα. Ο Ολυμπιακός νίκησε εκτός έδρας την Οστράβα 3-1 και η Λοκομοτίβ Μπελογκόριε νίκησε την βελγική Νόλικο Μαασέικ με 3-0.

Η Μπελογκόριε είναι δις πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2003 και το 2004, ενώ δύο φορές συναντήθηκε με τον Ηρακλή σε ημιτελικούς Τσάμπιονς Λιγκ το 2005 και το 2006 με την ελληνική ομάδα να σημειώνει ισάριθμες νίκες. Είναι η ομάδα που νίκησε τον Παναθηναϊκό στον τελικό του CEV Cup που έγινε στο ΟΑΚΑ το 2009 και προπονητής αλλά και πρόεδρος είναι ο Γκενάντι Τσιπούλιν. Πριν λίγες ημέρες νίκησε την Ζενίτ Καζάν και κατέκτησε το Σούπερ Καπ.

Έχει στη σύνθεση της τον Ντιμίτρι Μουσέρσκι των 2μ.18 που θεωρείται ο κορυφαίος κεντρικός – επιθετικός του παγκοσμίου βόλεϊ και ίνδαλμα πλέον στη Ρωσία καθώς ήταν ο παίκτης που γύρισε τον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου κόντρα στη Βραζιλία και οδήγησε τη Ρωσία στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Τεράστιο μέγεθος στην ομάδα ο 38χρονος Σεργκέι Τετιούκιν, αρχηγός είναι ο Τάρας Κτέι και πασαδόρος ο 27χρονος Ντράγκαν Τράβιτσα, υιός του Λιούμπομιρ Τράβιτσα που πριν από 10 χρόνια ήταν προπονητής στον Ολυμπιακό.

Ξεχωρίζουν ακόμα ο 26χρονος ακραίος Ντιμίτρ Ιλίνχ, ο 29χρονος Γερμανός διαγώνιος Γκιόργκι Γκρόζερ αλλά και ο... σούπερ Μουσέρσκι.

Ο μοναδικός Έλληνας που στο παρελθόν φόρεσε τη φανέλα της Λοκομοτίβ Μπελογκόριε είναι ο σημερινός πασαδόρος του Ολυμπιακού Βασίλης Κουρνέτας ο οποίος μίλησε για την... πρώην ομάδα του και έκανε κάλεσμα στους φιλάθλους του Ολυμπιακού αλλά και στους φίλους του βόλεϊ να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

1 σχόλιο

  • Comment Link Georgereka Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2013 20:58 posted by Georgereka

    Γιατι 6 η ώρα ρε παιδιά. Κάντε το 8 για να έρθουμε.