1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
29-10-2013 19:32

Ματς... γιορτή στην Αλεξανδρούπολη

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τη ρεβάνς του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με την Σκρα Μπελχάτοφ για τη φάση των «32» του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας (CEV Cup). Το βράδυ της Τετάρτης (20.00) ο Εθνικός θα δώσει στην έδρα του τον πρώτο εντός έδρας ευρωπαϊκό αγώνα ύστερα από 30 ολόκληρα χρόνια. Επίσης θα είναι ο πρώτος ευρωπαϊκός αγώνας ομάδες βόλεϊ του Έβρου μετά το 2002 που αγωνίστηκε για τελευταία φορά η Ορεστιάδα.

Η ομάδα του Σάκη Μουστακίδη θα προσπαθήσει να ανατρέψει το 3-1 του πρώτου αγώνα. Για να προκριθεί ο Εθνικός θα πρέπει να νικήσει με 3-0 ή 3-1 και να διεκδικήσει την πρόκριση στο «χρυσό σετ». Σε περίπτωση ήττας με οποιοδήποτε σκορ ή ακόμα και νίκης με 3-2 σετ ο Εθνικός θα αποκλειστεί.
Ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Σάκης Μουστακίδης μίλησε για τον αυριανό αγώνα αλλά για τη δύσκολη εβδομάδα που προηγήθηκε και έδωσε υπόσχεση στον κόσμο του Έβρου που θα γεμίσει το «Μιχάλης Παρασκευόπουλος»:

Προπονητής στην πολωνική ομάδα είναι ο Ισπανός Φαλάσκα και ξεχωρίζουν οι Βλάζλι, Κλος, Βλόνταρτσικ, Ζατόρσκι (λ), έχει τους αργεντινούς Ουριάρτε, Κόντε, τον σπουδαίο Αντιγκά και τους Μπρτζοβιτς, Τούια.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.