1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-10-2013 21:11

ΕΣΑΠ: «Ενέργειες για να αποκαλυφθεί το παρασκήνιο»

Οι εξελίξεις με το γήπεδο της Γλυφάδας προκάλεσαν την άμεση αντίδραση της ΕΣΑΠ, η οποία καταγγέλει παρασκήνιο με τις αδειοδοτήσεις στο συγκεκριμένο γυμναστήριο και ενημερώνει ότι θα κινηθεί νομικά για να αποκαλυφθούν όσα κρύβονται πίσω από τις αποφάσεις. Το θέμα δείχνει τη γύμνια και την ανοργανωσιά των υπηρεσιών της Περιφέρειας, το χάος στην επικοινωνία με τις εμπλεκόμενες πλευρές αλλά και τον πιθανό δόλο ώστε η ΑΕΚ να μην έχει θεατές στους αγώνες της αφού είναι η δεύτερη φορά μετά το Λιγκ Καπ που έρχονται τα πάνω κάτω...
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Ε.Σ.Α.Π. παρακολουθεί με έκπληξη, απορία και αγανάκτηση τα νέα επεισόδια που εκτιλίσσονται σχετικά με την αδειοδότηση του Δημοτικού Γυμναστηρίου της Γλυφάδας «Μάκης Λιούγκας» που η ΑΕΚ έχει δηλώσει για έδρα των αγώνων της.

Από τις 14 Οκτωβρίου 2013 η Αποκεντρωμένη Διοίκηση απέστειλε στην Ε.Σ.Α.Π. την απόφαση υπ. αριθμόν 54017/44182 σύμφωνα με την οποία δίδεται προσωρινή άδεια λειτουργίας στο γυμναστήριο μέχρι 31/12/2013. Μάλιστα αναφέρεται και η χωρητικότητα (2.230 θεατές).

Σήμερα 24/10/2013 το Τ.Α.Α. ΑΕΚ κοινοποίησε στην Ε.Σ.Α.Π. έγγραφο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτιοανατολικής Αττικής όπου αναφέρει τροποποιητική απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης (αρ.56411/46146) που αναιρεί την απόφαση (αρ.54017/44182) και αναφέρει πως η διεξαγωγή των αγώνων θα γίνει ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΘΕΑΤΩΝ.

Σημειώνεται δε, πως στην Ε.Σ.Α.Π. δεν έχει κοινοποιηθεί ούτε το έγγραφο της Αστυνομικής Διεύθυνσης αλλά ούτε και η τροποποιητική απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Κατόπιν όλων αυτών η Ε.Σ.Α.Π. επιφυλάσσεται για τις περαιτέρω κινήσεις της προκειμένου να διαφυλάξει το κύρος του πρωταθλήματος της Volleyleague ΟΠΑΠ αλλά και τα συμφέροντα των μελών της.

Παράλληλα από το πρωί της Παρασκευής θα κάνει όλες τις νόμιμες ενέργειες για να αποκαλυφθεί το παρασκήνιο των αδειοδοτήσεων με το συγκεκριμένο γήπεδο υπενθυμίζοντας πως ήδη έχουν αναβληθεί και οι αγώνες του Λιγκ Καπ την παραμονή της διεξαγωγής τους».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.