1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
11-10-2013 17:03

Κλίμα συγκίνησης στον Αγιασμό της ΑΕΚ

Μέσα σε συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα έγινε το μεσημέρι στο κλειστό της Γλυφάδας ο καθιερωμένος αγιασμός στην ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ για την επίσημη έναρξη της αγωνιστικής περιόδου. Κι αυτό γιατί, μαζί με τον αγιασμό, τελέστηκε τρισάγιο στη μνήμη του Γιώργου Αμερικάνου, ο οποίος έφυγε από την ζωή τις προηγούμενες μέρες.


Ο πατήρ Γεώργιος που κλήθηκε να τελέσει τον αγιασμό ήταν αυτός που πήρε την πρωτοβουλία. Μιλώντας προς τους παίκτες, στους προπονητές και στους παράγοντες είπε: «Σας εύχομαι υγεία σωματική και ψυχική για να πετύχετε τους στόχους σας. Να ξέρετε ότι η φανέλα που φοράτε είναι πολύ βαριά και πρέπει να την τιμήσετε». 

Και συνέχισε: «Όλοι ξέρετε ότι αυτή την εβδομάδα η οικογένεια της ΑΕΚ έχασε ένα επίλεκτο μέλος της. Τον μεγάλο μπασκετμπολίστα, Γιώργο Αμερικάνο. Επιτρέψτε μου να τελέσω ένα τρισάγιο για την ανάπαυση της ψυχής του». Κι αυτό ακριβώς έκανε. Όπως αποκάλυψε αργότερα ο πατήρ Γεώργιος είναι αδελφός του παλαιού αθλητή βάδην της ΑΕΚ Φειδόπουλου.

 

Στον αγιασμό παρέστη σύσσωμη η ομάδα της ΑΕΚ, το τεχνικό επιτελείο, ο γενικός αρχηγός, Μάνος Μακρής και ο έφορος του τμήματος, Ζαχαρίας Καμαρίκος. Ακολούθησε η επίσημη φωτογράφιση της ομάδας..

 

Στον αγωνιστικό τομέα ο Γιώργος Κλαρούδας είδε με ικανοποίηση να επιστρέφει στις προπονήσεις ο Κυριάκος Καλαϊτσίδης, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε όλη την εβδομάδα με ένα πρόβλημα στο γόνατο, και να τίθεται στη διάθεσή του για τον αγώνα με τον Παμβοχαϊκό, την Κυριακή στο Βραχάτι.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.