1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-10-2013 23:38

Παραιτήθηκε ο Κόνιαρης από τον ΖΑΟΝ: «Ενιωθα γελοίος δίπλα σε αυτούς τους παράγοντες»

Παραιτήθηκε ο Χρήστος Κόνιαρης από την τεχνική ηγεσία του ΖΑΟΝ και πρώτος υποψήφιος για να αναλάβει είναι ο Δήμος Κυριαζής που τη σεζόν 2012-13 ανέβασε τους Ίωνες στην Α1 γυναικών.
Ο Κόνιαρης εδώ και μέρες είχε διαφωνήσει με τον τρόπο που η νέα διοίκηση του συλλόγου αντιμετώπισε τις επιλογές του στην ομάδα και έκανε σκληρές δηλώσεις στο volleynews.gr για τους παράγοντες της διοίκησης του ιστορικού συλλόγου της Κηφισιάς, ενώ εύχεται καλή επιτυχία στις αθλήτριες:

«Παραιτήθηκα και λυτρώθηκα. Δε μπορώ να γελιοποιούμαι άλλο. Έχασα πάσα ιδέα με αυτά που είδα και έζησα. Έκανα μεγάλος λάθος που ανέλαβε γνωρίζοντας τα πρόσωπα της νέας διοίκησης τα οποία κάθε άλλο παρά εξυπηρετούν τα συμφέροντα του ΖΑΟΝ. Εξυπηρετούν τα προσωπικά τους συμφέροντα διότι και οι πέντε αναμένεται να βάλουν υποψηφιότητα για δημοτικοί σύμβουλοι. Ο ΖΑΟΝ θέλει ανανέωση εκ βάθρον. Ένιωθα γελοίος δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους. Εύχομαι στις αθλήτριες της ομάδας καλή αθλητική χρονιά. Τις αγαπώ και τους εύχομαι το καλύτερο», είπε ο Κόνιαρης.

4 σχόλια

  • Comment Link Φανή Κ. Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2013 16:03 posted by Φανή Κ.

    Δυστυχώς ο αθλητισμός στην περιοχή του Δήμου Κηφισιάς χρησιμοποιείται ως εφαλτήριο για πολιτική ανέλιξη! ( Φυσικά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις,που δυστυχώς ενισχύουν τον κανόνα) . Καλώς έκανες Χρήστο και αποχώρησες τουλάχιστον κέρδισες την ηρεμία σου και διαφύλαξες την αξιοπρέπεια σου!

  • Comment Link Μarco Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2013 11:13 posted by Μarco

    Χρήστο στα είχαμε πει! Άσχετοι άνθρωποι με το βολλευ ολοι,υποκινουμενοι πολιτικών συμφερόντων,φερεφωνα υστερικων γεροντοσαυρων και υποτακτικοι πρόεδροι, ολοι μαζεμενοι σε πολυ μικρό χώρο για τα ομολογουμένως πολλα κιλά τους, δεν αρμόζουν σε αθλητικούς συλλόγους!!!!

  • Comment Link stamatis Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2013 09:39 posted by stamatis

    ο χρηστος ηξερε πολυ καλα τι συμβαινει στον ζαον και ηταν λαθος να επιστρεψει εκει απο οπου τον εδιωξαν αν δεν κανω λαθος για να προσλαβουν τον κοβαζιτς.τωρα λεει εκανε λαθος..μα χρηστο ολοι ξερουν τι συμβαινει εκει ψηλα οχι εσυ που μενεις και εχεις και το μαγαζι ..α καλες δουλειες να εχεις

  • Comment Link isidoros Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2013 07:19 posted by isidoros

    Μπράβο στον Χρήστο Κόνιαρη που δεν μασάει τα λόγια του και δεν λερώνει την ιστορία του στον ΖΑΟΝ και την Κηφισια,ενω ειναι παντα πρόθυμος να βοηθήσει, όποτε χρειάζεται.Λυπάμαι για τον ΖΑΟΝ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.