1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-10-2013 13:38

Συγκίνηση στη μνήμη Καλαϊτζή και MVP Zουπάνι (φωτο)

Cannot find volleynews.v2/MEN/PANERYTHRAIKOS/2013-14/kalaitzis2013 folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/MEN/PANERYTHRAIKOS/2013-14/kalaitzis2013/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Συγκινητικές στιγμές εξελίχθηκαν στο φινάλε και τις απονομές του 20ου τουρνουά «Στέλιος Καλαϊτζής». Η ψυχή του τουρνουά Άγγελος Κυριακίδης και οι υπόλοιποι παράγοντες του Πανερυθραϊκού έκαναν ένα ξεχωριστό τουρνουά στη μνήμη ενός ανθρώπου που πρόσφερε πολλά στο άθλημα.

Ήταν από τα καλύτερα και πιο "ζεστά" τουρνουά σε σχέση με τη συμμετοχή του κόσμου και σε αυτό συνέβαλε η βράβευση 20 παλαιών αθλητών ( 1 για κάθε χρόνο του τουρνουά), που αγωνίστηκαν και προσέφεραν τα μέγιστα τη δεκαετία 1990-2000 όταν η ομάδα από το τοπικό της Α' Αθήνας έφτασε να αγωνίζεται στην Α2 το 1999. Το παράπονο των διοργανωτών είναι πως δεν εμφανίστηκε κανείς παράγοντας της ΕΟΠΕ παρότι είχαν προσκληθεί.

Κορυφαίος του τουρνουά ήταν ο Νίκος Ζουπάνι που όπως φαίνεται «αδικείται» με το να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα Α2 ανδρών. Ειδικά στον τελικό έκανε μεγάλα εμφάνιση. Κάρφωνε απίστευτες μπάλες πάνω και από τα μπλοκ. Δικαιωματικά αναδείχτηκε MVP και καλύτερος επιθετικός. Την απονομή έκανε η Ρόζα Κουτσούκου.

Στις ευχάριστες εκπλήξεις και το λίμπερο του Κολλεγίου Αλέξανδρος Μπούρας που έβγαλε απίθανες άμυνες και αναδείχτηκε καλύτερο λίμπερο του τουρνουά. Την απονομή έκανε η αδελφή του Στέλιου Καλαϊτζή.

Καλύτερος πασαδόρος αναδείχτηκε ο Κώστας Βλαχόπουλος του ΣΠΑ Καρδίτσας.

Την απονομή στο Κολέγιο έκανε ο Δημοτικός σύμβουλος Φώτης Δημάκης, στον Πανερυθραικό ο Δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής μας Γιάννης Κουνέλλας, στη Καρδίτσα ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Γιώργος Παπαδόπουλος και στο Γέρακα ο Θανάσης Μαργαρίτης.

Πολύ συγκινητική στιγμή την ώρα που η αδελφή του Στέλιου Καλαϊτζή μετά την απονομή της ειδικής βράβευσης στον Αλέξανδρος Μπούρα πήρε το μικρόφωνο και ευχαρίστησε τον Αγγελο Κυριακίδη και τον προπονητή του Πανερυθραϊκού Μιχάλη Χατζηπέρρο και όσους συνέβαλαν τόσα χρόνια να μείνει ζωντανή η ομάδα και το όνειρο του Στέλιου. «Όσο υπάρχει η ομάδα του κάπου εδώ μέσα (στο κλειστό) θα υπάρχει και θα χαίρεται η ψυχή του....!», κατέληξε η αδελφή του Στέλιου Καλαϊτζή.

 

Πρώτο το Κολλέγιο στο 20ο τουρνουά «Στέλιος Καλαϊτζής»

 

Σε λίγο ρεπορτάζ από τις βραβεύσεις των παραγόντων

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.