1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-10-2013 15:37

«Δικαιωμένος για την ομάδα» (video)

Είναι από του λίγους ανθρώπους που μπορούν να μιλήσουν για την Κύζικο Νέας Περάμου και ίσως ο μοναδικός που έχει το δικαίωμα να αισθάνεται δικαιωμένος μετά την άνοδο της ομάδας στην Α2 ανδρών. Ο Κίμωνας Μπαρμπούνης, βοηθός προπονητή πλέον στην ομάδα μίλησε στο volleynews.gr, για τα πέτρινα χρονια του συλλόγου, που θα μπορούσε να είχε διαλυθεί, αλλά και την περηφάνια που νιώθει όταν τον βλέπει να δυναμώνει.
«Γύρω στο 1983-84 είχαμε ξανανέβει στην παλιά Β΄ Εθνική και με 2500 κόσμο μέσα στο γήπεδο ζούσαμε ωραίες στιγμές, τις οποίες ξαναζούμε και τώρα. Ήταν η μόνη καλή πορεία της ομάδας. Τρέξαμε πάρα πολύ για αυτή την ομάδα, αισθάνομαι πάρα πολύ δικαιωμένος και πιστεύω οτι θα κάνουμε μια πάρα πολυ καλή πορεία και φέτος μήπως πιάσουμε το όνειρο». 
 
Βεβαίως τα δύσκολα πέρασαν και πλεόν η Κύζικος ζει ένα όνειρο και υπάρχει η αιδιοδοξία για άνοδο στη Volleyleague. «Θεού θέλοντος πιστεύω οτι πρώτα πρέπει να κάνουμε μια πολύ καλή πορεία, αν έρθει η άνοδος ήρθε και μετά κοιτάμε να πάμε  σε ένα μεγαλύτερο γήπεδο για να μπορέσουμε να κάνουμε αυτό που πρέπει. Να δουμε την ομάδα πιο ψηλά».
 
Όμως σε αυτή την προσπάθεια η ομάδα είχε συμπαραστάτες: «Φυσικά τον Δήμο ο οποίος μας βοηθάει πάρα πολύ και δυο μεγάλους χορηγούς, που δεν μπορώ να πω όνομα, αλλά πιστεύω οτι θα μας βοηθήσουνε να φτάσουμε ψηλά»

Όμως για να υπάρχει μέλλον στην ομάδα θα πρέπει να καλλιεργεί και ακαδημίες. Σε αυτό η Κύζικος έχει ξεκινήσει την προσπάθεια.«Ήδη ξεκινήσαμε απο φέτος και πιστεύω του χρόνου να μπούμε και στο πρωτάθλημα, παίδων και εφήβων. Αυτά τα παιδιά σιγά -σιγά να πλαισιώσουν την ομάδα»

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.