1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-09-2013 20:38

Συνάντηση Μαυρομάτη και Σιδέρη με τον πρόεδρο της FIVB Άρι Γκράσα στο περιθώριο της συνεδρίασης της CEV

Στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης της CEV πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση του προέδρου της Διεθνούς Ομοσπονδίας, Άρι Γκράσα με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας, Αχιλλέα Μαυρομάτη και τον Γενικός Γραμματέα της ΕΟΠΕ, Παναγιώτη Σιδέρη.
Ο κ. Μαυρομάτης σε συνέχεια της προηγούμενης συνάντησης του με τον πρόεδρο της FIVB (πριν από ένα χρόνο περίπου), ενημέρωσε τον Βραζιλιάνο παράγοντα για την πορεία του ελληνικού βόλεϊ και ιδιαίτερα για θέματα Ανάπτυξης, Μπιτς Βόλεϊ και Εθνικών Ομάδων) μέσα στη γενικότερα δύσκολη οικονομική συγκυρία, με τον κ. Γκράσα να δηλώνει ότι ο ίδιος προσωπικά αλλά και η FIVB θα είναι πάντα στο πλευρό της ΕΟΠΕ και θα βοηθήσει την προσπάθεια αναγέννησης του ελληνικού βόλεϊ.
 
Παρουσία του πρόεδρου της FIVB, Dr Άρι Γκράσα πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της CEV στην οποία η ΕΟΠΕ εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρό της και μέλος του ΔΣ της CEV, Αχιλλέα Μαυρομάτη και τον Γενικό Γραμματέα, Παναγιώτη Σιδέρη, ενώ στην πρωτεύουσα της Δανίας βρέθηκε και ο πρώην πρόεδρος της ΕΟΠΕ και επίτιμο μέλος του ΔΣ της CEV, Θανάση Μπελιγράτη.

Ο πρόεδρος της CEV, Αντρέ Μέγερ και όλα τα μέλη της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας, συζήτησαν για την ανάπτυξη του βόλεϊ σε όλη την Ευρώπη με τις κατά τόπους Ενώσεις (Βαλκανική Ένωσης κλπ) να παρουσιάζουν το έργο τους, ενώ αναλύθηκαν και οι τρόποι οικονομικής ενίσχυσης αδύναμων ομοσπονδιών - χωρών.

Μεγάλο θέμα συζήτησης και η «διείσδυση» του βόλεϊ στα σχολεία, κάτι που η ΕΟΠΕ κάνει επιτυχημένα τα τελευταία χρόνια με το πρόγραμμα «Παίζω Βόλεϊ».

Επίσης, οι χώρες που έχουν αναλάβει τη διοργάνωση Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων σάλας και άμμου για την επόμενη διετία παρουσίασαν την πρόοδο των εργασιών στο οργανωτικό κομμάτι.
 
Πηγή: volleyball.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.