Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1198
Εκτυπώστε τη σελίδα
28-09-2013 12:45

Προπονήθηκε η Μονζόνι

Από χθες το βράδυ βρίσκεται στη χώρα μας το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, η Τσέχα Μικαέλα Μονζόνι, που πριν από λίγο προπονηθηκε στο Ρέντη.

Η Τσέχα πήγε μαζί με τον Γιάννη Νικολάκη και τον γυμναστή του Ολυμπιακού Κυριάκο Μουτεσίδη και έκανε βάρη, όπου διαπιστώθηκε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Η 29χρονη κεντρικός έκανε τις πρώτες της δηλώσεις κατά την άφιξη της στο αεροδρόμιο αναφερόμενη με τα καλύτερα λόγια για τους «ερυθρόλευκους».

Αναλυτικά τα όσα είπε η Μονζόνι στο www.olympiacos.org :

«Εάν η πτήση μου έφτανε μία ώρα νωρίτερα δεν υπήρχε περίπτωση να χάσω την προπόνηση. Έχω έρθει με μεγάλη όρεξη να προσφέρω στον Ολυμπιακό.

Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου, Γιάννη Νικολάκη, τον teammanager, Νίκο Κατσιούρα και όλα τα στελέχη του Ολυμπιακού που συνάντησα σήμερα για την υποδοχή τους. Η οργάνωση του συλλόγου είναι πραγματικά εντυπωσιακή, όπως και η αίθουσα με τα τρόπαια.

Έμαθα πως είναι μόλις μερικά από αυτά που έχει κατακτήσει ο Ολυμπιακός σε όλα τα αθλήματα και στην πρώτη ευκαιρία θα πάω στο Μουσείο για να μάθω περισσότερα για την ιστορία της νέας μου ομάδας. 

Ξεκουράστηκα αρκετά και είμαι έτοιμη να μπω στις προπονήσεις».

Η διεθνής με την Εθνική Τσεχίας Μικαέλα Μονζόνι γεννήθηκε στις 18 Απριλίου 1984 κα έχει ύψος 1.93. Η Μονζόνι ξεκίνησε την καριέρα της το 2003 στην Μπρνο και κατάφερε στο τέλος της σεζόν να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τίτλου στην πατρίδα της.

Αφού κατέκτησε και το πρωτάθλημα της σεζόν 2006 με τη Μπρνό, μάζεψε των ιματίων της και «μετανάστευσε» στις Η.Π.Α., για λογαριασμό του Λονγκ Μπιτς Στέιτ. Εκεί αγωνίστηκε για δύο χρόνια (2006-2008).

Μετά από δυο χρόνια στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, η Μονζόνι επέστρεψε στην Ευρώπη, υπογράφοντας στην Ιταλική MC Καρνάγκι Βίλα Κορτέσε, με τα χρώματα της οποίας κατέκτησε το κύπελλο Ιταλίας το 2010 και πήρε την 2η θέση στη Σέριε Α.

Η επόμενη σεζόν την βρήκε στην VK Μπακουκάι ενώ την σεζόν 2011-2012 επέστρεψε στην Τσεχία αυτή τη φορά αγωνιζόμενη στην Μοντράσκα Πόστεχοφ κατακτώντας πρωτάθλημα και κύπελλο. Πέρυσι έπαιξε στη Λοκομοτιβ Μπακού με την οποία συμμετείχε στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Σχετικά άρθρα