Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1198
Εκτυπώστε τη σελίδα
28-09-2013 12:40

Απουσίες και.. διαιτητής έφεραν την ήττα

Τους λόγους για τους οποίους έχασε η ομάδα του από τον Φοίνικα εξήγησε ο προπονητής της Σμούχα, Αμπντ Ελσαλάμ.

Ο Αιγύπτιος κόουτς αναφέρθηκε στις πολλές απουσίες που έχει η ομάδα του αλλά και σε κάποιες αποφάσεις των διαιτητών, που όπως είπε χαρακτηριστικά κόστισαν στην ομάδα του 5 πόντους σε 4 σετ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αμπντ Ελσαλάμ στο Volleynews.gr και στον Γιάννη Μιχαλάκη:

«Ήταν ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι με πολύ καλή ομάδα, ήταν ένα καλό ματς αλλά έχω δύο λόγους στο μυαλό μου, για τα αίτια της ήττας της ομάδας μου σήμερα.

Έχω δυο διεθνείς παίκτες οι οποίοι απουσίαζαν και άλλους τέσσερις που αγωνίζονται πρώτη φορά υπό τις οδηγίες μου και ο πολύ καλός ψηλός που έχουμε από τη Βουλγαρία (Βασίλι Πετρόφ) δεν ήταν σε καλή μέρα σήμερα. Αυτός είναι ο πρώτος λόγος για το σημερινό αποτέλεσμα.

Η δεύτερη αιτία είναι πως σε ένα τόσο δυνατό παιχνίδι ο διαιτητής δεν ήταν τόσο καλός. Χάσαμε 5 πόντους σε τέσσερα σετ. Έγιναν κάποια λάθη και αυτό δεν είναι τόσο καλό για την ομάδα της Σύρου. Πρέπει ο διαιτητής να είναι 50-50. Σε κάποια στιγμή ο κ. Ανδρεόπουλος μου έκανε νόημα ότι τα λάθη τα οποία έγιναν ήταν ένα για τον καθέναν, αλλά εγώ του είπα ότι τα λάθη έγιναν 2 για μας και 1 για αυτούς.

Για μας είναι μια προετοιμασία για την Αιγυπτιακή Λίγκα, δοκιμάζω τους παίκτες μου, κάποιοι θα συνεχίσουν κάποιοι όχι. Συγχαρητήρια στο Φοίνικα, έγινε ένα καλό ματς, ήταν πολύ καλή η ατμόσφαιρα και όλα ήταν πολύ καλά σε όλα τα επίπεδα».

 

Media

Σχετικά άρθρα