Εκτυπώστε τη σελίδα
27-09-2013 23:58

Ισοπαλία 2-2 με Παναχαϊκή, «ήττα» με Ντουσάρμ για Παμβοχαϊκό

Σε φιλική αναμέτρηση το απόγευμα της Παρασκευής, στο κλειστό της Αγυιάς στην Πάτρα, ο Παμβοχαϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος με 2-2 με την Παναχαϊκή. Η μέτρια εμφάνιση της ομάδας σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του Μαρκ Ντουσάρμ.
Ο Αμερικανός διαγώνιος αποχώρησε με πρόβλημα στη γάμπα στο 3ο σετ και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για τράβηγμα. Την Δευτέρα (30/9) θα υποβληθεί σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος. Το βέβαιο είναι πως δεν θα αγωνιστεί στο φιλικό του Σαββάτου (28/9, 18:00) με τον Παναθηναϊκό, στο κλειστό της Βόχας "Γ. Τριαντάφυλλος", ενώ είναι αμφίβολη η συμμετοχή του για τους αγώνες του Λιγκ Καπ (4-6/10). 
Πρόβλημα υπάρχει και με τον Παύλο Κουζούνη, ο οποίος δεν ταξίδεψε στην Πάτρα, καθώς ταλαιπωρείται ακόμη από ενοχλήσεις στο στομάχι και θα υποβληθεί με τη σειρά του σε νέες εξετάσεις. 
Απέναντι στην Παναχαϊκή, ο Παμβοχαϊκός βρέθηκε σε μέτρια βραδιά και δεν έπεισε με την απόδοσή του, με τον Νίκο Ζαλμά να μην κρύβει τον προβληματισμό του. Παρά τα δύο κερδισμένα σετ, η ομάδα δεν μπόρεσε να πιάσει καλό ρυθμό, έχοντας προβλήματα στην υποδοχή και κάνοντας λάθη σε κρίσιμα σημεία της αναμέτρησης, κυρίως λόγω έλλειψης ομαδικότητας και καθαρού μυαλού. 
 
Τα σετ: 23-25, 25-21, 26-24, 17-25 
 
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Αγγελόπουλος): Ν. Ρουμελιώτης, Αγγελόπουλος, Ντονάς, Π. Ρουμελιώτης, Ραντούνοβιτς, Βλαχοστάθης / Μ. Ρουμελιώτης (λ), Βασιλάκος, Χρηστιάς, Πεφάνης, Μαυραγάνης, Μούρτζης, Διονυσόπουλος.
 
ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ (Ζαλμάς): Κράουζε, Τζιουστινιάνο, Π. Παπαδόπουλος, Ντουσάρμ, Κανέλλος, Χρ. Παπαδόπουλος, Ζησης (λ), Δρόγκαρης, Μάρκου, Ασπιώτης.
 
Αγγελόπουλος: «Είμαι ευχαριστημένος»
 
Ο προπονητής της Γ.Ε.Παναχαϊκής Άρης Αγγελόπουλος μετά το ισόπαλο 2-2 σετ με τον Παμβοχαϊκό δήλωσε:
«Δεν ξεκινήσαμε καλά. Δεν είμαι ικανοποιημένος από το πρώτο κομμάτι σε σερβίς υποδοχή αλλά παρόλα αυτά ήμασταν ανταγωνιστικοί και σταδιακά βελτιωθήκαμε. Ειδικά από το 2ο σετ και μετά αποκτήσαμε ταχύτητα και είχαμε διαστήματα που με άφησαν ικανοποιημένους. Εχουμε το χρόνο μπροστά μας να δουλέψουμε και να τα βελτιωθούμε. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος. Δυστυχώς δεν θα δώσουμε άλλο φιλικό και θα πάμε στα ματς του Λιγκ Καπ».
 
Η Παναχαϊκή δεν θα δώσει άλλο φιλικό καθώς η Κηφισιά ματαίωσε την άφιξη της στην Πάτρα για το αυριανό φιλικό.
 
Ζαλμάς: Ένα βήμα πίσω 
 
Εμφανώς προβληματισμένος ο Νίκος Ζαλμάς, έσπευσε ουσιαστικά να... χτυπήσει το καμπανάκι στους παίκτες του. 
 
"Με τη σημερινή εμφάνιση κάναμε ένα βήμα πίσω σε σχέση μ' αυτά που δείξαμε στο προηγούμενο τεστ με τον Ολυμπιακό στην Πορταριά. Ήταν πίσω βήμα σε ζητήματα ομαδικότητας, μυαλού, αντίδρασης και διαχείρισης του παιχνιδιού. Ήμασταν μέτριοι, με προβλήματα στην υποδοχή, αγχωμένοι σε κρίσιμα σημεία και με αρκετό προσωπικό εκνευρισμό. Δεν έχουμε δέσει ακόμη ως ομάδα και αυτό φαίνεται. Μέσα από τις μέτριες προσωπικές εμφανίσεις και τα λάθη, έρχεται και η μέτρια απόδοση γενικά. Υπάρχει χρόνος και ξέρουμε πως θα έρθει η βελτίωση και το δέσιμο, όμως, πρέπει να παραμεριστεί ο εγωϊσμός και να λειτουργήσουμε πιο ομαδικά", ανέφερε στις δηλώσεις του ο προπονητής του Παμβοχαϊκού.