1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-09-2013 22:42

Η Εθνική γυναικών ισοπαλία 2-2 με τα Βριλήσσια

H Εθνική Γυναικών αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 σετ με τα Βριλήσσια στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας που έδωσε στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τον προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στο Ισραήλ (2-6 Οκτωβρίου).

Τα Βριλήσσια ενισχυμένα με τη Εύα Χαντάβα προηγήθηκαν με 2-0 σετ, αλλά στα δύο επόμενα που έγινε μεγάλη μάχη το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε στις λεπτομέρειες.

«Υπήρξε μια σχετική βελτίωση συγκριτικά με το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά πρέπει να πω ότι σε κάθε σετ σ’ αυτά τα δύο ματς δοκίμαζα διάφορα σχήματα και συνδυασμός. Στην αρχή είχαμε αρκετά καλό έλεγχο στο μπλοκ απέναντι σε μια ομάδα που έπαιζε πολύ γρήγορα, κρατήσαμε καλά στην υποδοχή ενώ ήμασταν βελτιωμένοι και στην επίθεση. Σίγουρα πάντως μπορούμε να είμαστε ακόμη καλύτεροι σε όλα τα επιμέρους στοιχεία του παιχνιδιού κι αυτό το βλέπω ειδικά στις προπονήσεις», δήλωσε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Καλμαζίδης ενώ από την πλευρά του ο Μανώλης Ρουμελιώτης τόνισε:

«Ήταν το καλύτερο φιλικό που έχουμε δώσει μέχρι τώρα αν και είχαμε πάλι ελλείψεις αφού απουσίαζαν Οικονομίδου και Ριμπέιρο, αλλά τουλαχιστον είχαμε την Χαντάβα που έδειξε ότι είναι σε καλή φόρμα. Είμαι ικανοποιημένος από αυτά που είδα, αν και σε κάποιους καθοριστικούς πόντους στο τρίτο σετ θα έπρεπε να είχαμε καθαρό μυαλό. Στα δύο πρώτα σετ που είχαμε μεγαλύτερη φρεσκάδα, είχαμε και καλύτερη απόδοση, όμως υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Έχουμε δύο εβδομάδες μπροστά μας και περιμένω να μαζευτούμε όλοι μαζί για να αποκτήσουμε σιγά, σιγά καλύτερο ρυθμό».

Τα σετ: 22-25, 21-25, 27-25, 25-23

ΕΛΛΑΔΑ (Καλμαζίδης ): Χριστοδούλου 2, Κοσμά 2, Μερτέκη 15, Γιώτα 2, Λαμπρινίδου 7, Κιόση 3 / Αρτακιανού (58% υπ.), Ψωμά 4 2, Παπαφωτίου 6, Λαμπρούση 5, Στράντζαλη 8, Διώτη 8, Κωνσταντινίδου 5, Ιακωβίου (λ. - 62%).

Φ.Ο.ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ (Ρουμελιώτης): Γκλιγκόροβιτς 5, Τουριάφ 22, Χατζηνικολάου 10, Γιοβάνη 15, Χαντάβα 25, Καραγιώργου / Σκόνδρα (λ. - 44%), Μαβίλη 2, Κοκκίου, Λεωνίδου, Καραγκούνη.

Αύριο το μεσημέρι (15.30) θα υποδεχθεί στο Sport Camp στο Λουτράκι την ομάδα του Παναθηναϊκού στο τρίτο και τελευταίο φιλικό της.

Πηγή: volleyball.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.