1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-09-2013 19:27

Επιστροφή στο Ευρωπαϊκό Λιγκ!

Σε εξέλιξη βρίσκεται στην Κοπεγχάγη η συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας βόλεϊ (CEV) με τη συμμετοχή και του προέδρου της ΕΟΠΕ Αχιλλέα Μαυρομάτη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μαυρομάτης έκανε ανάλυση της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που αντιμετωπίζει η χώρα και το ελληνικό βόλεϊ και τόνισε πως πρόθεση της ΕΟΠΕ είναι η επιστροφή των Εθνικών ομάδων ανδρών και γυναικών στο Ευρωπαϊκό Λιγκ εφόσον υπάρξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις κι εφόσον υπάρξει αλληλεγγύη από την διοργανώτρια.
Η ηγεσία της CEV κατανόησε τις δυσκολίες, εξέφρασε τη βούληση της να βοηθήσει την Ελλάδα ενώ όπως είπε ο πρόεδρος της CEV Αντρέ Μέγιερ γίνεται συζήτηση για αλλαγή του συστήματος διεξαγωγής της διοργάνωσης με αγώνες εντός κι εκτός έδρας και όχι ομίλους που είναι δαπανηροί. Για πρώτη φορά μετά τον Ιανουάριο του 2013 οπότε και αποσύρθηκε η Ελλάδα από το Ευρωπαϊκό Λιγκ ακούγεται αισιόδοξη φωνή που σίγουρα θα αναβαθμίσει το ρόλο και τη λειτουργία των εθνικών συγκροτημάτων.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.