1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-09-2013 13:51

Το βόλεϊ στο Αιγαίο πάνω από τον εμφύλιο στην Αίγυπτο!

Οι συγκρούσεις στην Αίγυπτο δεν έχουν την αγριότητα των περασμένων εβδομάδων, ο στρατός επέστρεψε στους στρατώνες, το κλίμα του εμφυλίου κυριαρχεί στη χώρα, αλλά ο αθλητισμός εξακολουθεί να είναι ζωντανός και μια αιγυπτιακή ομάδα, η Smoyha Volleyball Club βρίσκεται στην Ερμούπολη Σύρου για να πάρει μέρος στο 1ο διεθνές τουρνουά Βόλει Νοτίου Αιγαίου, μαζί με τον τοπικό Φοίνικα, τη γερμανική TV Ingersol Buhl και τη βουλγαρική Gabrovo.
Ο προπονητής της ομάδας από την Αλεξάνδρεια και πρώην ομοσπονδιακός Fouad Abd Elsalam, έκανε σχετική αναφορά και υποστήριξε: "η κατάσταση έχει εξομαλυνθεί και σε δυο-τρεις μήνες θα επανέλθουμε σε ειρηνική συνύπαρξη. Μετά απο πολλά χρόνια διακυβέρνησης του Μουμπάρακ και ενός χρόνος του ισλαμιστή προέδρου, υπήρξαν αναταραχές, αλλά πάμε σε εκλογές και όλα θα κυλήσουν ομαλά. Σε λίγο καιρό έχουμε εκλογές, όλοι θέλουν την ειρήνη και τη νέα κατάσταση πραγμάτων, εκτός ολίγων που προβάλουν και αρνητική εικόνα της Αιγύπτου στο εξωτερικό"

Ο Αιγύπτιος προπονητής πρόσθεσε: «Προερχόμαστε από μια ελληνική πόλη και λόγω της καταγωγής του πρώην προέδρου της ελληνικής ομοσπονδίας (Μιχάλη Μαστρανδρέα) έχουμε έρθει πολλές φορές στην Ελλάδα για φιλικά παιχνίδια είτε με συλλόγους , είτε με τις εθνικές ομάδες. Γι αυτό δεχθήκαμε με χαρά την πρόσκληση του Φοίνικα και προτείνουμε να καθιερωθεί το τουρνουά σε ετήσια βάση και να γίνεται εναλλάξ σε Αίγυπτο, Γερμανία, Βουλγαρία και Ελλάδα»

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.