Εκτυπώστε τη σελίδα
14-09-2013 21:54

Η Παναχαϊκή 3-1 τον Παμβοχαϊκό με απουσίες Ντουσάρμ, Κουζούνη και Αγγελόπουλου

Cannot find volleynews.v2/MEN/PAMVOHAIKOS/2013-14/pamvo-panaha folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/MEN/PAMVOHAIKOS/2013-14/pamvo-panaha/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Βραχάτι. Ρεπορτάζ Γιάννης Καλλίρης:
Παρουσία 150 και πλέον φιλάθλων στο πρώτο φιλικό της σεζόν στο «Γ. Τριαντάφυλλος», ο Παμβοχαϊκός γνώρισε την ήττα με 3-1 από την Παναχαϊκή.
Οι φιλοξενούμενοι που είχαν στο πλευρό τους και περίπου 15 φίλους τους, εμφανίστηκαν πιο ψύχραιμοι στο φινάλε των δύο τελευταίων σετ και πήραν τη νίκη γοήτρου αν και απουσίασε ο βασικός τους πασαδόρος Νίκος Αγγελόπουλος.
 
Αλλα και ο Παμβοχαϊκός αγωνίστηκε χωρίς τους Μαρκ Ντουσάρμ και Παύλο Κουζούνη, οι οποίοι προφυλάχθηκαν για προληπτικούς λόγους.
 
Ο Αμερικανός έχει κάποιες ενοχλήσεις στη μέση, ενώ ο Έλληνας ακραίος ταλαιπωρείται από ψύξη. Από εκεί και πέρα, ο Νίκος Ζαλμάς χρησιμοποίησε όλους τους αθλητές που είχε στη διάθεση του και έβγαλε τα πρώτα χρήσιμα συμπεράσματα. 
 
Έχοντας προβλήματα στην υποδοχή στο 1ο σετ και μη μπορώντας να βρει ρυθμό επιθετικά, ο Παμβοχαϊκός είδε τους πατρινούς να παίρνουν προβάδισμα με 9-16 και να ελέγχουν το ματς στη συνέχεια, για να φτάσουν στο 19-25 με άσσο του Ντονά. Στο 2ο σετ, η ομάδα του Βραχατίου σταδιακά βελτιώθηκε και μετά το 15-16, έκανε την αντεπίθεσή της, με όπλα το καλό μπλοκ και την κόντρα μπάλα. Προηγήθηκε με 19-16 και 23-18, για να πάρει το σετ με 25-19 και να ισοφαρίσει. 
 
Στα δύο τελευταία σετ, έγινε μεγάλη μάχη και ειδικά στο 4ο, η εξέλιξη ήταν τέτοια, που ξεσήκωσε τον κόσμο, καθώς οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα και προσέφεραν σχετικά καλό θέαμα, με δεδομένο και το χρονικό σημείο της σεζόν. Ο Παμβοχαϊκός έλεγξε τον ρυθμό έως το 16-12 του 3ου σετ, οπότε και αντικαταστάθηκε ο Κράουζε με τον Δρογκάρη ωστόσο, κάποια λάθη στη συνέχεια και η αντίδραση της Παναχαϊκής, έφεραν το 24-24, το οποίο έγινε 24-26 με μπλοκ του Νίκου Ρουμελιώτη. 
 
Στο 4ο σετ, ο Ζαλμάς αποφάσισε να ξεκουράσει και τους Π. Παπαδόπουλο και Χρ. Παπαδόπουλο και έριξε στο ματς τους Μάρκου, Καρρά. Από το 23-23, το ματς «πήρε φωτιά» και η μάχη ήταν συναρπαστική. Παρότι, ο Παμβοχαϊκός βρέθηκε δύο φορές μπροστά με άσσους από Ασπιώτη (31-30) και Μάρκου (33-32), η Παναχαϊκή είχε πιο καθαρό μυαλό και έφτασε στο τελικό 1-3 σετ, καθώς επικράτησε με 35-37! 
 
Σε γενικές γραμμές, ο Παμβοχαϊκός έδειξε καλά στοιχεία σε μπλοκ και αντεπίθεση, σε αντίθεση με το σερβίς, καθώς και κάποια προβλήματα που είχε στην υποδοχή. Όλα οι αθλητές πάντως, είχαν διάθεση με τον Κράουζε να δείχνει κάποια εξαιρετικά στοιχεία και τους Ασπιώτη, Τζουστινιάνο να σηκώνουν το επιθετικό βάρος. Ασφαλώς και η ομάδα είναι ανέτοιμη, καθώς ακόμη βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασίας. 
 
Τα σετ: 19-25, 25-19, 24-26, 35-37
 
ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ (Ζαλμάς): Ασπιώτης, Κράουζε, Κανέλλος, Παπαδόπουλος Χρ., Τζουστινιάνο, Παπαδόπουλος Π. / Ζήσης (λ), Δρογκάρης, Μάρκου, Καρράς.
 
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Αγγελόπουλος): Νίκος Ρουμελιώτης, Παναγιώτης Ρουμελιώτης, Χριστιάς, Ραντούνοβιτς, Ντονάς, Μ.Ρουμελιώτης, Βλαχοστάθης / Μένιος Ρουμελιώτης (λ), Βασιλάκος, Πεφάνης, Μαυραγάνης, Διονυσόπουλος, Μούρτζης.
 
 
 

2 σχόλια

  • Comment Link ρτδ Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2013 11:17 posted by ρτδ

    Γνωστη η σχεση Παμβοχαικου, και Volleynews....Η παρεουλα του Ολυμπιακου...

  • Comment Link βασιλικη καραντασιου Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2013 21:20 posted by βασιλικη καραντασιου

    Κυρ...δημοσιογραφε με αυτα που γραφετε εχουμε την εντυπωση , με τα πολυ καλα ελληνικα που ξερουμε., οτι κερδισε ο Παμβοχαικος!!!