1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-02-2023 22:21

Σκληρή μονομαχία Κηφισιάς- Ολυμπιακού στο Ζηρίνειο

Η αναμέτρηση στο Ζηρίνειο μεταξύ του Α.Ο.Π. Κηφισιάς και του Ολυμπιακού είναι από τις πιο σημαντικές την 16η αγωνιστική με τις δύο ομάδες να κυνηγούν τους βαθμούς τρεις στροφές πριν την λήξη της κανονικής περιόδου. (Γυμναστήριο Ζηρίνειο, 16η αγωνιστική, 25/2, 20:00, Live Streaming ESAP T.V. You Tube, Διαιτητές: Ονόπας, Αβραμίδης).

Η Κηφισιά προέρχεται από τον αποκλεισμό από το κύπελλο και παίζει παίζει το τελευταίο της χαρτί για να μπορέσει να προλάβει το τρένο της πρώτης 4αδας.

Άπαντες στην ομάδα των βορείων προαστίων γνωρίζουν πως πρέπει να κάνουν μία μεγάλη υπέρβαση για να πλησιάσουν Μίλωνα και Φοίνικα. Η Κηφισιά έχει 24 βαθμούς, ο Μίλων ανέβηκε στους 31 βαθμούς ενώ ο Φοίνικας έχει 27.

Ο προπονητής του Α.Ο.Π. Κηφισιάς Κώστας Χριστοφιδέλης δήλωσε: «Γνωρίζουμε ότι έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδια απέναντι στην καλύτερη, αυτή τη στιγμή, ομάδα. Μετά τον αποκλεισμό μας από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο και την κακή εικόνα που είχαμε, περιμένω αντίδραση και ειδικά από παίκτες που δίνουν λύσεις στο επιθετικό κομμάτι όπως ο Κόρεϊ Τσέιβερς».

Ο διαγώνιος του Α.Ο.Π. Κηφισιάς Στεφάν Οκοσάνοβιτς είπε: «Μετά τον αποκλεισμό μας από το Κύπελλο από τον ΠΑΟΚ αντιμετωπίζουμε τον πρωτοπόρο της Volley League Ολυμπιακό. Είναι μία ισχυρή ομάδα που διαθέτει παίκτες υψηλού επιπέδου. Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει και εμείς θα παλέψουμε μέχρι τον τελευταίο πόντο». Ο Ολυμπιακός με τη σειρά του θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη και να κάνει ένα ακόμα βήμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης την κανονική περίοδο που θα του δώσει και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας μέχρι και τους τελικούς.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν 40 βαθμούς, έναντι 36 του ΠΑΟΚ και 31 του Παναθηναϊκού. O ακραίος του Ολυμπιακού Σπύρος Χανδρινός δήλωσε: «Φτάνοντας προς το τέλος της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος και ενόψει του ματς απέναντι στην ανταγωνιστική ομάδα της Κηφισιάς, είμαστε έτοιμοι να δώσουμε για άλλη μια φορά το 100% μας, με στόχο να πάρουμε τη νίκη. Θέλουμε να κερδίζουμε πάντα, σε όλα τα ματς, σε όλες τις διοργανώσεις που αγωνιζόμαστε και αυτό θα επιδιώξουμε και αύριο».


Σε 36 αγώνες πρωταθλήματος μεταξύ των δύο ομάδων ο Ολυμπιακός προηγείται της Κηφισιάς στις νίκες με 28-8.

Volley League - 16η αγωνιστική

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023


  Φ.Ε.Σ. Αριστοτέλης Σκύδρας - Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων 0-3

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023

Γυμναστήριο Ζηρινείου, 20.00 (Live Streaming ESAP T.V., You Tube): Α.Ο.Π. Κηφισιάς - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
Διαιτητές: Ονόπας, Αβραμίδης, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Καπότης, Ζαρμπίνης, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

Γυμναστήριο Αγίου Θωμά, 20.30 (Live Streaming PAO T.V.): Παναθηναϊκός Α.Ο. - Πήγασος Πολίχνης
Διαιτητές: Βουδούρης, Κουτσής, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Κατσιάρας, Τσίτσικας Ν., Γραμματεία: Μπίτσικα.

Γυμναστήριο PAOK Sports Arena, 21.30 (ΕΡΤ-3 HD): Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ
Διαιτητές: Παπαδογούλας, Παπακοσμάς, Παρατηρητής: Αντωνούλης, Επόπτες: Κουκουμάκας Π., Σταυρίδης Σ., Γραμματεία: Κουμπλή.

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023

Γυμναστήριο Β.Α.Κ. Ηρακλείου, 19.00 (Live Streaming ESAP T.V., You Tube): Ο.Φ.Η. - Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας
Διαιτητές: Μυλωνάκης, Τραχαλάκη, Παρατηρητής: Κοκοτσάκης, Επόπτες: Συκάς, Σπαντιδάκη, Γραμματεία: Αβραμοπούλου

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.