1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-01-2023 22:12

Ραντεβού νούμερο 5 για Π.Α.Ο.Κ. και Παναθηναϊκό

Δέκα ημέρες μετά τη μονομαχία τους στο Σούπερ Καπ που έγινε στο Ηράκλειο Κρήτης ο ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό θα αναμετρηθούν και για το πρωτάθλημα. Πρόκειται για την 5η αναμέτρηση των δύο ομάδων την εφετινή σεζόν με τον Παναθηναϊκό να μετράει ισάριθμες νίκες, αλλά τον ΠΑΟΚ να έχει προβάδισμα στη βαθμολογία. (Γυμναστήριο PAOK Sports Arena, Πυλαία, 11η αγωνιστική, 14/1, 21:30, ΕΡΤ-3 HD T.V., Διαιτητές: Γεωργιάδης Εμμ., Παπακοσμάς).

Ο ΠΑΟΚ έχει 24 βαθμούς έναντι 21 του Παναθηναϊκού. Ο Δικέφαλος ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος με νίκη, επικρατώντας του Πήγασου Πολίχνης με 3-0, και ψάχνει τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό προκειμένου να βρεθεί, υπό προϋποθέσεις, στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. 

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο προπονητής της ομάδας, Γιόσκο Μιλενκόσκι, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, το οποίο θα κρίνει μία καλύτερη θέση πριν από τα πλέι-οφ. Έχουμε ένα πλεονέκτημα τριών πόντων από τον Παναθηναϊκό, και με μία νίκη θα είμαστε πολύ κοντά στο πετύχουμε τον πρώτο μας στόχο, όσον αφορά την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Παίζουμε απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες, όχι μόνο του πρωταθλήματος μας, αλλά σε ευρύτερη έννοια. Ο Παναθηναϊκός παίζει πάντα σε υψηλό τέμπο απέναντι μας. Αν θέλουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, θα πρέπει να μην κάνουμε τα λάθη τα οποία κάναμε στους προηγούμενους αγώνες, διότι οι μικρές λεπτομέρειες κρίνουν πάντα το νικητή. Θα χρειαστεί να πιστέψουμε στην ποιότητα μας, και το πιο σημαντικό, όλοι οι παίκτες μας να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, διότι έστω και ένας παίκτης να μην είναι στο επίπεδο που θα πρέπει, κάνει το έργο μας δύσκολο απέναντι σ' έναν αντίπαλο όπως είναι ο Παναθηναϊκός!».

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει:

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 5€, VIP: 10€

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει το δύσκολο πρόγραμμα του. Μετά την επιστροφή του από την Ολλανδία και την αναμέτρηση με τον Όριον πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη με στόχο να διατηρήσει το αήττητο με τον ΠΑΟΚ και να πάρει τη νίκη που θα τον φέρει σε πλεονεκτική θέση τουλάχιστον για τη μάχη της 2ης θέσης.

Ο ακραίος του Παναθηναϊκού Βασίλης Κωστόπουλος δήλωσε: «Θα είναι το 5ο παιχνίδι που θα παίξουμε με τον ΠΑΟΚ φέτος. Πρέπει να μπούμε στο παιχνίδι δυναμικά όπως και τις προηγούμενες φορές για να κατακτήσουμε τους περισσότερους δυνατούς βαθμούς που θα μας βοηθήσουν για τη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Σε 76 αγώνες πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός προηγείται στις νίκες 47-29.

Volley League 2022-23 - Β΄ΓΥΡΟΣ - 11η αγωνιστική

ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023

Γυμναστήριο Νίκος Σαμαράς, Ορεστιάδα, 19:00 (Live Streaming ESAP T.V., You Tube): Α.Σ.Άθλος Ορεστιάδας - Φ.Ε.Σ.Αριστοτέλης Σκύδρας
Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Αβραμίδης, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Πιλούδης, Μέκιος, Γραμματεία: Σαρδάνη.

Γυμναστήριο Δημήτριος Βικέλας Ερμούπολη, 18:00 (Live Streaming ESAP T.V.): ΑΟ Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
Διαιτητές: Φραγκάκης, Ονόπας, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Συρίγος, Βρούτσης, Γραμματεία: Πιρπινιά.

Γυμναστήριο Κροίσος Πέρσης Νέας Σμύρνης, 20:00 (Live Streaming ESAP TV): Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων - Πήγασος Πολίχνης
Διαιτητές: Βουδούρης, Νικάκης, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Αρβανίτης, Βαρατάσης, Γραμματεία: Εμμανοηλίδη.

Γυμναστήριο PAOK Sports Arena, 21:30 (ΕΡΤ-3 HD T.V.): Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός Α.Ο.
Διαιτητές: Γεωργιάδης Εμμ., Παπακοσμάς, Παρατηρητής: Αντωνούλης, Επόπτες: Λούμσι, Σταυρίδης, Γραμματεία: Κουμπλή.

ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023

Γυμναστήριο Β.Α.Κ. Ηρακλείου Κρήτης, 17:00 (Live Streaming ESAP TV): Ο.Φ.Η. - Α.Ο.Π.Κηφισιάς
Διαιτητές: Αγγελίδης, Τραχαλάκη, Παρατηρητής: Καρπουζάς, Επόπτες: Ξυδάκης, Συκάς, Γραμματεία: Παπαδάκη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.