1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-12-2022 21:24

CEV Cup γυναικών: Ο Ολυμπιακός σφραγίζει το εισιτήριο για τους «16»

Έχοντας κερδίσει με 3-1 την περασμένη εβδομάδα στη Σλοβενία, ο Ολυμπιακός χρειάζεται δύο σετ αύριο (Τρίτη, 20/12, 20:00, Cosmote Sport 7) κόντρα στην Κάλτσιτ Κάμνικ για να πάρει το εισιτήριο για τους 16 του CEV Cup γυναικών.

Οι ερυθρόλευκες δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα εν όψει του τελευταίου αγώνα τους μέσα στο 2022 με τον Λορέντζο Μιτσέλι να δηλώνει: «Τελευταίο ματς της χρονιάς και είναι στην έδρα μας, γνωριζόμαστε πολύ καλά με τον αντίπαλο, μετά τον πρώτο αγώνα στη Σλοβενία.

Πρέπει να δώσουμε σωστή κατεύθυνση από την αρχή στην εμφάνιση μας, είναι καλή ομάδα. Κερδίσαμε στην έδρα τους, γιατί παλέψαμε πάρα πολύ και είχαμε σωστές λύσεις σε κρίσιμες στιγμές του αγώνα. Θέλουμε πολύ αυτή την πρόκριση στον επόμενο γύρο του CEV Cup, θα τα δώσουμε όλα».

Από την πλευρά της η Σοφία Κοσμά σημείωσε: «Το αυριανό ματς είναι πολύ σημαντικό για εμάς, σίγουρα κάναμε ένα μεγάλο βήμα με την καθαρή νίκη μας εκτός έδρας και θέλουμε να κάνουμε το ίδιο και στην έδρα μας, αύριο, καθώς ο στόχος μας σαν ομάδα δεν είναι μόνο τα δύο σετ που χρειαζόμαστε για την πρόκριση. Στόχος μας είναι η νίκη απέναντι στην Κάμνικ, έτσι ώστε να κλείσει η χρονιά με μια καλή αγωνιστική εμφάνιση και μια σημαντική νίκη-πρόκριση».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.