1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-12-2022 00:28

Ντέρμπι τετράδας για Μίλωνα και Φοίνικα ΟΝΕΧ στη Νέα Σμύρνη

Ντέρμπι κορυφής θα γίνει στη Νέα Σμύρνη μεταξύ του Μίλωνα και του Φοίνικα ΟΝΕΧ σε ένα από τα πιο αμφίρροπα ματς της 8ης αγωνιστικής στη Volley League. (γυμναστήριο Κροίσος Πέρσης, Νέα Σμύρνη, 8η αγωνιστική, 17/12, 21:00, Live Streaming YouTube ESAP TV, Διαιτητές: Βασιλειάδης, Κυριοπούλου).

Είναι η πρώτη φορά σε μεταξύ τους αναμέτρηση που ο Μίλων παρουσιάζεται πιο ψηλά στη βαθμολογία από τον Φοίνικα ΟΝΕΧ. Ο Μίλων μαζί με τον Παναθηναϊκό μοιράζονται την 3η θέση με 13 βαθμούς και έχει αποδείξει πως είναι ικανός για όλα. Η ομάδα του Σάκη Ψάρρα προέρχεται από το 3-1 επί του Αριστοτέλη.

Ο Βούλγαρος διαγώνιος του Μίλωνα Μπόγιαν Γιορντάνοφ δήλωσε: «Περιμένω έναν καλό αγώνα να γίνει αύριο. Ξέρω πολύ καλά τον Φοίνικα. Πάντα έχει καλή ομάδα. Περιμένω να γίνει ένα μεγάλο ντέρμπι».

Ο προπονητής του Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων Σάκης Ψάρρας δήλωσε: «Έχουμε ένα από τα πιο δύσκολα ματς της σεζόν απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα. Έχουμε κάνει την προετοιμασία μας. Εχουμε κάνει τα πλάνα μας για να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικοί. Η προπονητικά η εβδομάδα κύλησε πολύ καλά. Δεν έχουμε προβλήματα και είμαστε καθ΄όλα έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε αυτόν το μεγάλο αντίπαλο που λέγεται Φοίνικας».

Ο Φοίνικας Σύρου έρχεται από την ήττα με τον ΠΑΟΚ. Έχει 3 νίκες σε 7 αγώνες και μοναδικός στόχος είναι να ανακάμψει αγωνιστικά και βαθμολογικά για να καταφέρει να επιστρέψει εντός της πρώτης 4αδας.

Βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 11 βαθμούς, ενώ η ομάδα της Νέας Σμύρνης στην 4η θέση με 13 βαθμούς, οπότε σε περίπτωση καθαρής επικράτησης, ο Φοίνικας θα ανέβει στην κατάταξη.

Ο Κουβανός πασαδόρος του Φοίνικα ΟΝΕΧ δήλωσε: «Στο παιχνίδι με τον Μίλωνα πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ. Μιλάμε για μία νέα ομάδα, μία ομάδα με πάρα πολύ καλές προοπτικές και αποδόσεις και για αυτό πρέπει να προσέξουμε όλους τους παίκτες της, γιατί παρότι νέοι, είναι πάρα πολύ ταλαντούχοι και παίζουν εξαιρετικό βόλεϊ. Τα δυνατά σημεία του Μίλωνα, είναι οι παίκτες του που είναι πάρα πολύ καλοί στην επίθεση, παίζουν ένα πάρα πολύ γρήγορο βόλεϊ. Πρέπει λοιπόν να προσαρμόσουμε το παιχνίδι μας στον δικό τους τρόπο παιξίματος. Θα ένας πολύ δυνατός αγώνας, ένας δύσκολος αγώνας».

Σε 8 αγώνες για το πρωτάθλημα και έναν για το Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς ο Φοίνικας έχει ισάριθμες νίκες με το Μίλωνα.

Volley League 2022-23 - 8η αγωνιστική

ΣΑΒΒΑΤΟ 17 Δεκεμβρίου 2022

Γυμναστήριο Κροίσος Πέρσης Νέας Σμύρνης, 21:00 (Live Streaming YouTube ESAP TV): Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων - Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ
Διαιτητές: Βασιλειάδης, Κυριοπούλου, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Αρβανίτης, Μαλλιάρα, Γραμματεία: Καρατζογλίδου.

Γυμναστήριο Β.Α.Κ. Ηρακλείου Κρήτης, 18:00 (Live Streaming YouTube ESAP TV): Ο.Φ.Η. - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
Διαιτητές: Τραχαλάκη, Αγγελίδης, Παρατηρητής: Κοκοτσάκης, Επόπτες: Κουνδουράκη, Ξυδάκης, Γραμματεία: Παπαδάκη.

Γυμναστήριο Ζηρίνειο Κηφισιάς, 17:00 (Live Streaming YouTube ESAP TV): Α.Ο.Π.Κηφισιάς - Πήγασος Πολίχνης
Διαιτητές: Μυλωνάκης, Χανδρινός, Παρατηρητής: Πέρρος, Επόπτες: Βαρατάσης, Τόλιος, Γραμματεία: Εμμανοηλίδη

Γυμναστήριο Δ.Α.Κ. Καλυβίων, 17:30 (Live Streaming YouTube ESAP TV): Φ.Ε.Σ. Αριστοτέλης Σκύδρας - Παναθηναϊκός Α.Ο.
Διαιτητές: Παπακοσμάς, Πορτοκαλίδης, Παρατηρητής: Αντωνούλης, Επόπτες: Χανός, Σαρακινίδης, Γραμματεία: Συρομάχου.

Γυμναστήριο PAOK Sports Arena, 21:30 (ΕΡΤ-3 HD T.V.): Π.Α.Ο.Κ. - Άθλος Ορεστιάδας
Διαιτητές: Αβραμίδης, Τσιούλα, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Βασδέκης, Σταυρίδης, Γραμματεία: Δεληκωστίδου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.