1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-07-2019 12:43

Restart του Θησέα Πατρών με τον Άρη Αγγελόπουλο και νέο γυμναστήριο

Μετά από μία δύσκολη περίοδο Θησέας Πατρών ετοιμάζεται για δυναμική επιστροφή στο χώρο του βόλεϊ και ειδικά στο ανδρικό που πέρυσι απέσυρε τη συμμετοχή του.

Η πρόεδρος Αντζελα Σκουβάκη όχι μόνο δεν το βάζει κάτω άλλα έχει βάλει και προσωπικό στοίχημα την αναδιοργάνωση των τμημάτων βόλεϊ μέχρι και την δημιουργία ακόμα και ενός κλειστού γυμναστηρίου που θα στεγάσει τα τμήματα του συλλόγου. Αλλωστε τα προβλήματα πέρυσι ξεκίνησαν όταν ο Θησέας εκδιώθηκε από το «Τόφαλος» και έμεινε χωρίς έδρα.

Σε αυτή την προσπάθεια η Σκουβάκη ανέθεσε στον Άρη Αγγελόπουλο την οργάνωση όλων των τμημάτων από τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

«Επανεκκίνηση και γήπεδο»

Ο Αγγελόπουλος τη σεζόν 2018-19 προπονούσε στον σύλλογο μόνο μη αγωνιστική ομάδα γυναικών αλλά όπως είπε στο volleynews.gr μπαίνουν πλέον νέα δεδομένα: «Αποδέχτηκα την πρόταση της προέδρου με σκοπό να κάνουμε επανεκκίνηση στον Θησέα σε όλα τα επίπεδα. Ο σύλλογος έχει έδρα στην περιοχή κοντά στο Ρίο και στο πανεπιστήμιο και είμαι βέβαιος πως θα μαζέψει πολλά παιδιά. Δε μας ενδιαφέρουν μόνο τα γυναικεία τμήματα αλλά και τα ανδρικά που είναι ο μεγάλος στόχος όχι μόνο του Θησέα αλλά όλου του ελληνικού βόλεϊ. Η πρωτοβουλία του Θησέα ελπίζω να συμπαρασύρει και άλλα ισοτρικά σωματεία της Πάτρας. Αν ευωδοθούν οι προσπάθειες για την δημιουργία γυμναστηρίου τότε ο Θησέας πράγματικά θα κάνει τη μεγάλη διαφορά στο πατρινό βόλεϊ».

Η ανακοίνωση του συλλόγου

 "Η Διοίκηση του ΘΗΣΕΑ ΠΑΤΡΩΝ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τους φίλους του βόλεϊ, ότι ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΑΝΑ ΕΔΩ και συνεχίζουμε. Το σωματείο δραστηριοποιεί εκ νέου τα αγωνιστικά του τμήματα, με σκοπό να συνεχίσει αυτό που τόσα χρόνια έκανε. Να συμβάλει στην ανάπτυξη του βόλεϊ της Πάτρας, με ανιδιοτέλεια και διάθεση για προσφορά στον αθλητισμό και στην κοινωνία, μακριά και έξω από «παιχνίδια» ξένα με εμάς και τις αρχές μας.Σ’ αυτή τη νέα προσπάθειά μας, εκτός από όλους αυτούς που μέχρι σήμερα πορευτήκαμε μαζί τους, έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε την συνεργασία του ΘΗΣΕΑ  με έναν από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες προπονητές.Καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΘΗΣΕΑ τον Άρη Αγγελόπουλο, ο οποίος από την θέση του Τεχνικού Διευθυντή αλλά και του προπονητή του ανδρικού τμήματος, θα συμβάλει καθοριστικά στην υλοποίηση των στόχων του ΘΗΣΕΑ.Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν ανακοινώσεις για την στελέχωση και των υπολοίπων τμημάτων.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.