Εκτυπώστε τη σελίδα
19-07-2018 17:44

Τάκης Αντωνόπουλος: «Το μεγάλο αίνιγμα του ελληνικού βόλεϊ» (video)

Ο αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ Τάκης Αντωνόπουλος που βρέθηκε στο Αντίρριο με αφορμή τους αγώνες του τουρνουά μπιτς βόλεϊ της κατηγορίας Masters μίλησε για τις εξελίξεις στο πατρινό βόλεϊ, την κατάσταση που διαμορφώνεται μετά την πτώση της Παναχαϊκής και την δυναμική παρουσία της Ολυμπιάδας. Φυσικά αναφέρθηκε και στο Masters της Ναυπακτίας:


«Το πατρινό βόλεϊ αποτελεί αυτή την περίοδο το μεγάλο αίνιγμα του ελληνικού βόλεϊ. Η χρονιά που έρχεται θα είναι ένα μεγάλο στοίχημα για το εάν το βόλεϊ θα κάνει το μεγάλο άλμα ή θα πάει κι άλλο κάτω. Το πατρινό βόλεϊ έχει αρχίσει να αμφισβητείται πανελληνίως. Ειδικά μετά και τον υποβιβασμό της Παναχαϊκής από την Volley League η κατάσταση επιδεινώνεται. Μοναδικός δυνατός εκπρόσωπος είναι πλέον η Ολυμπιάδα. Εύχομαι με την βοήθεια όλων των πατρινών, παραγόντων, παικτών, φιλάθλων η Ολυμπιάδα να μπορέσει να αντικαταστήσει επάξία όλες τις άλλες μεγάλες ομάδες που αυτή τη στιγμή περνούν κρίση. Και οι άλλοι σύλλογοι αγαπούν το βόλεϊ αλλά όπως αποδεικνύεται με λάθος τρόπο. Στο άθλημα έρχονται κυρίως κορίτσια και λιγότερα αγόρια και αυτό είναι πανελλήνιο φαινόμενο. Αποτελεί πλήγμα η έλλειψη αγοριών. Είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα για το άθλημα.

Το Masters του Αντιρρίου: «Για δεύτερη χρονιά το Αντίρριο διοργανώνει μία μεγάλη διοργάνωση μπιτς βόλεϊ. Είναι μία πολύ ωραία διοργάνωση. Ο Δήμος Ναυπακτίας για δεύτερη χρονιά βοήθησε την ΕΟΠΕ και πόνταρε στο μπιτς βόλεϊ και το αποτέλεσμα τον δικαιώνει καθώς όπως φαίνεται θα έχουμε μία ακόμα επιτυχημένη διοργάνωση»«

Media

Σχετικά άρθρα