1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-06-2018 21:00

Μαρία Τσιαρτσιάνη: «Θα είναι γιορτή του Beach Volley στην Αριστοτέλους…»

Τι και αν εδώ και 3 χρόνια έχει σταματήσει να μπλοκάρει στην άμμο. Με το που βλέπει στην τηλεόραση αγώνες παγκοσμίου επιπέδου, από ένστικτο, από αγάπη, εκτινάσσεται στο …φιλέ του σπιτιού της.

Της λείπει το υψηλό επίπεδο αλλά είναι έτοιμη να θυμηθεί τα …παλιά από την Παρασκευή όταν το το πρώτο φετινό τουρνουά Masters θα …προσγειωθεί και πάλι στην Πλατεία Αριστοτέλους. Η καρδιά της Μαρίας Τσιαρτσιάνη συνεχίζει να χτυπά σε ρυθμούς …Beach Volley.

«Και μόνο που η πόλη μου, η Θεσσαλονίκη, θα φιλοξενήσει αυτό το τουρνουά, στο πιο κεντρικό της σημείο, νιώθω τρομερή ικανοποίηση. Δεν πρόκειται να ξεχάσω τις εικόνες από την συμμετοχή μου μαζί με την Βίκυ (Αρβανίτη) το 2012 στο ίδιο σημείο. Ήταν κάτι το εκπληκτικό.

Ειδικά οι βραδινοί αγώνες ήταν απόλαυση για όλους. Και για μας που παίζαμε αλλά και για τους θεατές. Είναι μεγάλη ιστορία για την Θεσσαλονίκη αυτό το τουρνουά. Καλώ όλους τους συμπολίτες μου να έρθουν να δουν τους αγώνες, θα είναι μια γιορτή του αθλήματος το τουρνουά στην Αριστοτέλους. Δεν θα χάσει όποιος έρθει» λέει μια από τις μεγάλες Κυρίες του ελληνικού Beach Volley.

Η Τσιαρτσιάνη κόλλησε το μικρόβιο της άμμου στο …σπίτι της. «Θυμάμαι πρέπει να ήταν στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας όταν το τουρνουά είχε γίνει μπροστά στον Λευκό Πύργο. Είχα πάει να δω τους αγώνες και κόλλησα. Έπαιζαν θυμάμαι η Βάσω (Καραντάσιου) με την Έφη (Σφυρή).

Την επόμενη σεζόν ξεκίνησα και εγώ τη διαδρομή μου στην άμμο». Η Μαρία πάντως δεν θα βρίσκεται μόνο στις εξέδρες της Αριστοτέλους.

Θα ξαναφορέσει το κορμάκι της και θα θυμηθεί τα παλιά σε παιχνίδι All Star. «Ανυπομονώ να ξαναπαίξω και να μάθω τον συμπαίκτη μου και τους αντιπάλους μας. Να ξέρετε ότι προπονητικά δεν είμαι έτοιμη, αλλά είμαι σίγουρη ότι θα περάσουμε καλά και θα θυμηθούμε τις ωραίες στιγμές του παρελθόντος».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.