Εκτυπώστε τη σελίδα
11-05-2018 12:29

Τουρνουά Street Volley στην Αρχαία Ολυμπία

Τουρνουά Street Volley διοργανώνει την Κυριακή 13/5 , η ΕΣΠΕΠ μαζί με τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας και τοπικά σωματεία απέναντι από το κτίριο της δημοτικής αρχής.  Παράλληλα οιι νεαρές αθλητές και αθλήτριες θα έχουν την δυνατότητα εκτός από το να παίξουν το αγαπημένο τους άθλημα να πάρουν μέρος και σε διάφορες πολιτιστικές δράσεις .

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΕΣΠΕΠ αναφέρει:

«Η Ε.Σ.ΠΕ.Πελοποννήσου, σε συνεργασία με τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας και το τοπικό σωματείο Α.Ο. ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ «ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ», συνδιοργανώνουν το πρωί της Κυριακής 13 Μαΐου 2018 από 9:00 έως 13:30, τουρνουά Street Volley έναντι του Δημαρχείου δίνοντας την δυνατότητα στη Νεολαία της περιοχής, καθώς των αθλητριών και αθλητών των όμορων ακαδημιών που θα συμμετέχουν, να παίξουν, να διασκεδάσουν και να χαρούν το βόλεϊ.

Παράλληλα στο πρόγραμμα, εκτός των αθλητικών δράσεων, περιλαμβάνετε και Ενημέρωση στους συμμετέχοντες από Επιστήμονες, για την Στοματική Υγιεινή, καθώς επίσης και ομιλία από τον Πανεπιστημιακό καθηγητή κ. ΚΟΥΤΣΟΛΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟ, με θέμα «Ο Αθλητισμός στην Αρχαία Ελληνική Εκπαίδευση».

Μετά το πέρας των αγωνιστικών δράσεων επίσκεψη, οι συμμετέχοντες αθλητές και αθλήτριες θα επισκεφθούν τον Αρχαιολογικό χώρο της περιοχής, συνδυάζοντας τον Αθλητισμό με τον Πολιτισμό και την Ενημέρωση, που αποτελούν άρρηκτα συνδεδεμένα και πρωταρχικός στόχος του Δ.Σ. της Ένωσης.»

Σχετικά άρθρα