1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-04-2013 13:52

Χωρίς Κράβαρικ στην Αθήνα

Χωρίς τον Αντρέι Κράβαρικ αναχώρησε οδικώς το πρωί της Παρασκευής (12/4) η αποστολή του Ηρακλή για την Αθήνα για το βραδινό ραντεβού (20:30) με τον Παναθηναϊκό στην Κυψέλη. 

 

Ο προπονητής των κυανόλευκων παρά τις προσπάθειες που έγιναν παραμένει στο κρεβάτι, μη μπορώντας να ξεπεράσει την δισκοκοίλη που τον ταλαιπωρεί. Χρέη πρώτου τεχνικού θα εκτελέσει ο άμεσος συνεργάτης του, Μιχάλης Κυριακού.

Σχετικό link: Σούπερ ντέρμπι με φόντο τον... εφιάλτη

Σχετικά άρθρα

  • Νικηφόρο φινάλε στα φιλικά της εθνικής ανδρών
    Με νίκη ολοκλήρωσε τα φιλικά παιχνίδια με την Σλοβακία στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη η Εθνική ομάδα των ανδρών.
  • Ηρακλής... από τα παλιά εδραιώθηκε στην 3η θέση
    Ο Ηρακλής έχανε το πρώτο σετ από τον Παμβοχαϊκό αλλά με αντεπίθεση διαρκείας νίκησε με 3-1 σετ και ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς, έναν βαθμό μπροστά από τον Φοίνικα και τη Νίκη Αιγινίου. Ο Παμβοχαϊκός έμεινε στους 6 βαθμούς και στην 11η θέση της βαθμολογίας.
  • Χειρουργήθηκε ο Κιόσης
    Δελτίο Τύπου εξέδωσε το Τμήμα βόλεϊ του Ηρακλή για την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Χρήστος Κιόσης, ευχαριστώντας παράλληλα τον γιατρό της ομάδας, Δήμο Αλασεϊρλή, ο οποίος πραγματοποίησε το χειρουργείο.

  • Για νέο τρίποντο η Νίκη Αιγινίου, χωρίς Προύσαλη και πάλι ο Ηρακλής
    Ντέρμπι αναμένεται να έχουμε και στο Αιγίνιο όπου η τοπική Νίκη θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή σε αγώνα με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις ομάδες που έχουν κοινό στόχο την παραμονή (5η αγωνιστική, 25/11, 19.00, Διαιτητές: Παπαδογούλας, Δανιηλίδου).

  • Ορφανός: «Ήταν μια σημαντική νίκη»
     Ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός δήλωσε για την νίκη κόντρα στον Εθνικό Αλεξ/πολης:

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.