Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
23-06-2017 18:34

Σερβίς στο 5ο Beach Volley League στο Καράβι Club

Με τη συμμετοχή 200 επαγγελματιών και ερασιτεχνών αθλητών που αποτελεί και ρεκόρ διοργάνωσης θα διεξαχθεί το σαββατοκύριακο 24-25 Ιουνίου το Beach Volley League 2017.
 Για 5η συνεχή χρονιά η EΣΑΠ διοργανώνει το Beach Volley League που έχει αναδειχτεί στο κορυφαίο γεγονός στο μπιτς βόλεϊ. Μάλιστα για 3η συνεχόμενη σεζόν η διοργάνωση θα διεξαχθεί στις εντυπωσιακές αλλά και φιλόξενες εγκαταστάσεις του «Καράβι Club» στην παραλία Σχινιά Αττικής με τηλεοπτική μετάδοση από τα κανάλια Novasports.

Το πρόγραμμα των αγώνων θα ανοίξει με τις αναμετρήσεις στην κατηγορία silver ανδρών – γυναικών στις 09.00 του Σαββάτου και θα κορυφωθεί με τους τελικούς των επαγγελματιών στις 15.00 την Κυριακή (25/6) που θα μεταδοθούν απ΄ευθείας από τα κανάλια Novasports.

Στην κατηγορία των επαγγελματιών θα αγωνιστούν πολλοί κορυφαίοι βολεϊμπολίστες που πρωταγωνιστούν στη Volley League και στα Εθνικά πρωταθλήματα, ενώ στην κατηγορία silver θα αγωνιστούν αθλητές και αθλήτριες που δεν είναι επαγγελματίες. Η κατηγορία όμως που κάνει το Beach Volley League ξεχωριστό είναι το μεικτό σε Silver και Golden.

Η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί σε πέντε εξαιρετικά γήπεδα στο «Καράβι Club», ενώ κατά τη διάρκεια των αγώνων θα υπάρχουν διαγωνισμοί και άλλες εκπλήξεις για τους θεατές.

Σάββατο 24 Ιουνίου 2017
· Άνδρες και Γυναίκες (Silver) -Τεχνική σύσκεψη 09.00
· Mεικτό (GOLDEN)- Τεχνική σύσκεψη 15.15 πμ
· Volley League (αγώνες ομίλων) Τεχνική σύσκεψη 14.00 
(Με τηλεοπτικά πλάνα από τη Novasports)

Κυριακή 25 Ιουνίου 2017
· Ανδρες και Γυναίκες (GOLDEN)- Τεχνική σύσκεψη 09.00
· Μεικτό (Silver)- Τεχνική σύσκεψη 15.15πμ
· Volley League FINAL-4  15.00-18.00
(Οι ημιτελικοί και ο τελικός θα μεταδοθούν σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση από τη Novasports 15.00-18.00)


1 σχόλιο

  • Comment Link Απο πισω ολοι κ μπροστα μουγκα Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017 22:39 posted by Απο πισω ολοι κ μπροστα μουγκα

    Να μαστε παλι.Τα ιδια κ τα ιδια κ στο μπιτς.Ρε γραφειο τυπου της Κεδ μητσαρα των φωτογραφων που μονο την κορουλα σου σε νοιαζει τραβα να καενις παρεα με το Ραφτη απο την Κεδ που περνει βολτα μονο τις παρατρεχαμενες την κυρα του ΜΕΓΑ κ τους γλυφτες να λιαζονται στα νυσακια κ αλλοι κακομοιροι ξερωσταλιαζουν.Αλλα αφου τα γραφετε ολοι γιατι δεν κανετε ενα post να τα πειτε δημοσια ρε?????θα μας κοψουν αυτο που δεν παμε οεοο????Αντιπολιτευση εσωτερικη????Αλλα θα παρει το μαθημα του οπως πρεπει ο σιχαμενος αθηνοκεδαρχης οταν ειναι η ωρα.Αντωνουλη ακουει ο καμπος για μονο υπακουει????