1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-12-2016 23:31

Έτοιμος για τη νίκη ο μπαμπάς Αγκάμεζ

Μετά από 6 χρόνια ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού και έφτασε η στιγμή να αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του, τον Παναθηναϊκό.

 

Ο διαγώνιος σούπερ σταρ πέρασε 4 χρόνια φορώντας την φανέλα με το τριφύλλι και αγαπήθηκε όσο λίγοι από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Πλέον ο Αγκάμεζ φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα και δήλωσε πως θέλει νίκη για την κόρη του, που γεννήθηκε πριν από λίγες μέρες.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έγινα πατέρας και ελπίζω στο τέλος της χρονιάς να πάρουμε το πρωτάθλημα και να χαρεί το παιδί μου και οι φίλαθλοί μας. Κόντρα στον Παναθηναϊκό θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Η ομάδα κάνει καλή προπόνηση και παίζουμε καλύτερα από παιχνίδι σε παιχνίδι. Πρέπει να κερδίσουμε για τον κόσμο, τον πρόεδρο, τους προπονητές, τους μάνατζερ, για εμάς και για τον Ολυμπιακό», δήλωσε ο Αγκάμεζ στην επίσημη σελίδα της ομάδας









Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.