1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-10-2016 13:38

Θέτις Βούλας: Μαθημένη στα δύσκολα

Η Θέτιδα Βούλας ανέβηκε με το… σπαθί της στην Α1 γυναικών ξεπερνώντας στην ξαφνική απώλεια του προπονητή της Χρήστου Παπαθανασίου. Αυτό ίσως συσπείρωσε την ομάδα που αφιέρωσε την άνοδο στον αδικοχαμένο κόουτς.
Με προβλήματα ωστόσο άρχισε και η φετινή σεζόν αφού αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία ο Κώστας Σωτηρόπουλος και μαζί του έφυγε η Μαρίνα Καλαϊτζίεβα.  Το μέλλον της Θετιδας λοιπόν  βρίσκεται στα χέρια της προπονήτριας Αγγελικής Γεωργοπούλου.

Ωστόσο όπως έγινε και πέρσι, η Θέτιδα δεν προτίθεται να τα παρατήσει και θα δώσει μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.

Γεωργοπούλου: «Στόχος η παραμονή»

Η προπονήτρια της Θέτιδος, Αγγελική Γεωργοπούλου αναφερόμενη στους φετινούς στόχους της ομάδας σχολίασε: «Στόχος μας είναι η παραμονή της ομάδας μας στην Α1! Δύσκολος στόχος, αλλά πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε».

Σχολιάζοντας τα φαβορί και αουτσάιντερ που θα προκύψουν, η έμπειρη προπονήτρια τόνισε: «Φαβορί για τον τίτλο είναι για άλλη μια χρονιά ο Ολυμπιακός. Εκτός από τον Παναθηναϊκό που βρίσκεται στο παιχνίδι της διεκδίκησης, η ομάδα που έχει καλό έμψυχο υλικό και μπορεί να διεκδικήσει κάποια καλή θέση στο πρωτάθλημα είναι ο Πανναξιακός».

Τουρνάκη: «Ανταγωνιστικότητα και καλό θέαμα»

Η αρχηγός της ομάδας των νοτίων προαστίων, Ζωή Τουρνάκη αναφερόμενη στα δυνατά χαρακτηριστικά της ομάδας της, ανέφερε: «Να επισημάνω ότι είμαστε μια νεανική ομάδα. Αυτό αυτομάτως σημαίνει ότι έχουμε όρεξη και θέληση για δουλειά και η καθεμία μας θέτει ως στόχο της, την προσωπική και ομαδική βελτίωση. Από την άλλη έχουμε κοπέλες που γνωρίζουν την Α1 κατηγορία και το επίπεδο αυτής, κάτι που μας δίνει ασφάλεια, αλλά και κίνητρο να στηριχτούμε πάνω σε αυτές, ώστε να ανταπεξέλθουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Τέλος, η ακραία της Θέτιδας ευχήθηκε ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν: «Καλούμε τον κόσμο να μας στηρίξει σε αυτή την προσπάθεια μας στη Α1 κατηγορία. Θέλουμε τα γήπεδα να γεμίζουν και να έρχεται ολοένα και περισσότερος κόσμος. Να έχουμε ένα υγείες πρωτάθλημα, χωρίς τραυματισμούς όσον αυτό είναι εφικτό και η υπόσχεση και δέσμευση μας είναι η αγωνιστικότητα και ένα καλό θέαμα όπως αρμόζει σε αυτή την κατηγορία».

1 σχόλιο

  • Comment Link pao29 Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016 11:17 posted by pao29

    θετιδα-αμπελοκηποι-μακεδονες...θα πανε ακλαυτοι...παο-οσφπ-αρης-μαρκοπουλο τετραδα...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.