1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-12-2015 23:19

Ντέρμπι επιβίωσης στο «Χαλκιοπόλειο»

Σημαντικός αγώνας  θα γίνει στο Χαλκιοπούλειο μεταξύ του Γ.Σ.Λαμίας και του Ηρακλή που βρίσκονται στις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Η Λαμία αναζητά την πρώτη της νίκη και ο Ηρακλής την δεύτερη νίκη του (9/12, 18.00, Διαιτητές: Βουδούρης, Γεροθόδωρος).
Η Λαμία δεν έχει άλλα περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες καθώς μετράει επτά ήττες σε ισάριθμους αγώνες. Ο Πέτιο Ντραγκίεφ δεν αντιμετωπίζει σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα και δήλωσε για τον αγώνα με τον Ηρακλή: «Για να έχουμε ελπίδες να πετύχουμε το μεγάλο στόχο της παραμονής πρέπει να κερδίσουμε με καθαρό σκορ αυτό το ματς. Σίγουρα υπάρχει πίεση και στις δύο ομάδες. Έχουμε προετοιμαστεί καλά και ελπίζω να μην επαναλάβουμε τα πολλά λάθη των προηγούμενων αγώνων. Η ομάδα κάνει παράλληλα και προετοιμασία για να αντέξει το δύσκολο πρόγραμμα. Περιμένουμε τον κόσμο να μας βοηθήσει.

Ντεμπούτο του Ορφανού

Ο Ηρακλής κατεβαίνει με νέο προπονητή τον Γιάννη Ορφανό που προωθήθηκε στη θέση του Χρήστου Πάτρα. Και για τον «γηραιό» ο αγώνας είναι «δίχως αύριο» καθώς με ήττα η κατάσταση θα γίνει ακόμα πιο δύσκολη.

Ο νέος προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός δήλωσε: «Είναι μια δύσκολη κατάσταση για τον Ηρακλή, μετά από άσχημα αποτελέσματα και δεν υπάρχει και χρόνος καθώς έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια. Είμαστε με την πλάτη στον τοίχο και η νίκη είναι μονόδρομος, μόνο αυτό σκεφτόμαστε. Η Λαμία προέρχεται κι αυτή από ένα κακό ξεκίνημα και παίζουν το τελευταίο τους χαρτί και θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη. Αν χάσουν κινδυνεύουν, αν κερδίσουμε εμείς θα είναι για τον Ηρακλή μια βαθμολογική ανάσα». Στους δύο τελευταίους αγώνες των δύο ομάδων στην Volley League «Πάμε Στοίχημα» 2012-13 νίκησε η Λαμία με 3-0 σετ.

 


3 σχόλια

  • Comment Link ΜΕΓΑΣΗΡΑΚΛΗΣ Τετάρτη, 09 Δεκεμβρίου 2015 18:01 posted by ΜΕΓΑΣΗΡΑΚΛΗΣ

    40κλησιωτης και καπουτσινος αν φοράτε παντελόνια αυριο το βραδυ Πέμπτη στις 9μιση ελάτε ΙΒΑΝΟΦΕΙΟ να τα πουμε απο κοντα..Τρυπιοι ντεμεκ οπαδοι...αν εχετε έστω και ίχνος ανδρισμού....

  • Comment Link ΦΡΕΝΤΟΚΑΠΟΥΤΣΙΝΟΣ Τετάρτη, 09 Δεκεμβρίου 2015 09:08 posted by ΦΡΕΝΤΟΚΑΠΟΥΤΣΙΝΟΣ

    θέλω να κερδίσει ο Ηρακλής και να δω τον Μάκαρο , τον κοντομουσάτο και τους χοντρούληδες να πανηγυρίζουν σα μικρά παιδιά λες και πήρανε πρωτάθλημα. Θα πάρετε και πρωτάθλημα μη βιάζεστε αλλά θα είναι της Α2 πάλι που πανηγυρίζατε στο Καυτατζόγλειο και βγάζατε και φωτό μπροστά στα κολλητάρια σας στη 10, τρομάρα σας. Άσε που αν κερδίσει η Πετοσφαίριση 2015 θα δούμε και ωραία σχόλια των παροικούντων στις γνωστές καφετέριες που θα μας διασκεδάσουν.Μακάρι.

  • Comment Link 40ΚΛΗΣΙΩΤΗΣ Τετάρτη, 09 Δεκεμβρίου 2015 08:45 posted by 40ΚΛΗΣΙΩΤΗΣ

    Καλαιτζίδη και Τσιργογιάννη καμαρώστε τα χάλια σας ρε!!!!!!!! Ντέρμπι επιβίωσης για την παραμονή στην κατηγορία. Εκεί καταντήσατε τον Ηρακλή. Τον παραλάβατε πρωταθλητή και κυπελλούχο και στο champions league και αφού πρώτα τον υποβιβάσατε με το παλιό ΑΦΜ, αφού τον καταξεφτιλίσατε 2 χρόνια στην Α2 ,αφού τον διαλύσατε και φτιάξατε ένα κακέκτυπο που λέτε ότι είναι Ηρακλής, τώρα είστε έτοιμοι να τον ξαναυποβιβάσετε για δέυτερη φορά σε 3 χρόνια και με άλλο ΑΦΜ μάλιστα. Ρε σεις είστε ότι ναναι, οι πρυτάνεις της καταστροφής και της κατάντιας. Μετά από τόσα που έχετε κάνει και που τα ξέρουμε πια όλοι, δεν έχετε καταλάβει ακόμα πως το μεγαλύτερο κακό του συλλόγου στα 108 χρόνια του είστε εσείς; Θα γραφτεί η περίοδος σας στον Ηρακλή σαν η χειρότερη της ιστορίας του. Και να το ξέρετε καλά, από εδώ και πέρα όσο δεν ξεκουμπίζεστε για τον κόσμο σημαίνει πως το κάνετε επίτηδες και ότι θέλετε εσκεμμένα το κακό του Ηρακλή. Δεν έχετε να προσφέρετε τίποτα πέρα από ξεφτιλα, κατάντια, ντροπή για τους ηρακληδείς. Γι αυτούς που καμαρώναμε την ομάδα μας τώρα ντρεπόμαστε γι αυτήν. Κι επειδή οι αθλητές και οι προπονητές τόσο μπορούν τόσο κάνουν, όλη αυτή η κατάντια ξεκινάει από την ας πούμε διοίκηση δηλαδή από εσάς που θέλατε σώνει και καλά(γιατί άραγε;) να μεταμορφωθείτε από οπαδοί σε παράγοντες. Τι καταφέρατε; Καμαρώστε λοιπόν τα χάλια σας και δυστυχώς και τα χάλια της ομάδας μας. Σε περίπτωση ήττας ξέρετε πια ότι τελειώνουν όλα. Σε περίπτωση νίκης σας έχω ικανούς να βγείτε και να πανηγυρίζετε ή να γράφετε διθυραμβικά σχόλια. Μιλάμε για τέτοια κατάσταση εκτός τόπου χρόνου. Στην κοσμάρα σας. Ακόμα εκεί είστε; Δεν φύγατε; Έξω από τον Ηρακλή τώρα και να μην ξαναπεράσετε ούτε έξω από το γήπεδο.Α, μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί και τους κολλητούς σας που πέρασαν το Κατσάνειο για καφετέρια, τους ευτραφείς, τους κοτσιδάτους και ότι άλλο έχει μαζευτεί εκεί στον ιερό χώρο που κάποτε μεγαλουργούσε ο σύλλογός μας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.