Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
14-09-2015 15:55

Οι πρωταθλητές του Beach Volleyleague Championship

Έξι μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Beach Volleyleague Championship για τη νέα σεζόν, πραγματοποιήθηκε η (ετεροχρονισμένη, λόγω των καλοκαιρινών πολιτικών εξελίξεων) τελική φάση της Beach Volleyleague 2014/15.


Στον πολυχώρο του Anima Club, αγωνίστηκαν οι καλύτερες ομάδες με βάση τους πόντους που συγκέντρωσαν από τις 12 αγωνιστικές της περασμένης, πλέον, σεζόν και έδειξαν ότι επάξια ήταν στους καλύτερους της τελικής βαθμολογίας.

Στην κατηγορία ανδρών η πολυαναμενόμενη μονομαχία των τριών πρώτων της βαθμολογίας, Ποθητάκη-Νίτη-Μαρτίνου, δεν έγινε στον τελικό, αλλά στον ημιτελικό, κι εκεί νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα των Μαρτίνου-Παπαδογούλα. Στον συναρπαστικό τελικό, οι Μαρτίνος-Παπαδογούλας ρέφαραν την ήττα 30-28 στη φάση των ομίλων από τους Χούτο-Μωραΐτη, επικρατώντας 2-1 στο tie break!

Ο Κώστας Ποθητάκης πήρε την άτυπη ρεβάνς της ημέρας από τον Παντελή Μαρτίνο στο μεικτό λίγες ώρες αργότερα. Σε άλλο ένα tie break σε τελικό η ομάδα X-treme Stores Ποθητάκης-Μπενάκη γύρισε το αρχικό 0-1 σετ, επικρατώντας των Μαρτίνου-Καπόλου με 2-1 σετ και στέφθηκε Πρωταθλήτρια Μεικτού Beach Volleyleague 2014/15.

Το τελευταίο ματς των play-off της ημέρας δε θα μπορούσε να… μην κριθεί κι αυτό στο tie break. Εκεί η ομάδα Γαλιγάλη-Φαράντζου έφτασε κοντά στο να κάνει άλλη μια έκπληξη, μετά την νίκη στον ημιτελικό επί των πρωτοπόρων της βαθμολογίας Κορού-Μπενάκη. Στον τελικό όμως λύγισε στο tie break από τις Γεωργαντά-Καπόλου, οι οποίες και σήκωσαν το κύπελλο των Πρωταθλητριών Beach Volleyleague Championship!

Το ραντεβού ανανεώθηκε για την πρώτη και «προεκλογική» αγωνιστική του Beach Volleyleague 2015/16, το Σάββατο 19 Αυγούστου, στον ίδιο χώρο του Anima Club στη Σαρωνίδα!

champions1.jpgchampions2.jpgchampions3.jpg