1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
13-06-2015 10:10

Δρίκος: «Κρατάμε την ανατροπή, μας προβληματίζει το ξεκίνημα»

Μετά την πρώτη νίκη της Εθνικης ομάδα στο Wolrd League κόντρα στο Μεξικό, ο Σωτήρης Δρίκος δήλωσε:
«Κρατάμε την ανατροπή απέναντι στον γηπεδούχο και το γεγονός ότι παίζαμε με την πλάτη στον τοίχο. Δείξαμε χαρακτήρα αποδώσαμε καλά μετά το δεύτερο σετ και γυρίσαμε το παιχνίδι. Πρέπει να μας προβληματίσει η απόδοση μας στα δυο πρώτα σετ. Κάναμε πολλά λάθη στην επίθεση και στο σερβίς και επιτρέψαμε το Μεξικό να εκφράσει τη μαχητικότητα του και να πιστέψει στη νίκη. Για τα πιο πολλά παιδιά ήταν το πρώτο παιχνίδι τους στη διοργάνωση και μάλιστα σε άλλη ήπειρο. Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα και πιο ποιοτικά»

Ο κορυφαίος του αγώνα Κώστας Ταμπουρατζής έκανε το πρώτο επίσημο παιχνίδι του στην Εθνική και δεν ξέχασε τους τραυματίες Στεφάνου, Τζούριτς , στους οποίους αφιέρωσε τη νίκη . Και πρόσθεσε: «ήξερα πως να διαχειρισθώ το παιχνίδι και να βοηθήσω τους νεότερους συμπαίκτες μου. Το σημαντικό είναι ότι αντιδράσαμε και όχι η νίκη. Σετ-σετ και αγώνα με αγώνα μπορούμε να παίξουμε καλύτερα»

Ο πρώτος σκόρερ του αγώνα Θανάσης Πρωτοψάλτης είπε: «Στην αρχή δεν καταφέραμε να επιβάλουμε το ρυθμό μας και το Μεξικό μας πίεσε για δυο σετ. Νιώθαμε όμως ότι δεν προσπαθήσαμε αρκετά. Επιβάλαμε μετά το παιχνίδι μας, παίξαμε ο ένας για τον άλλο. Στο ται μπρεικ ένας τυχερός άσος έφερε μπροστά το Μεξικό, αλλά κάναμε καλή διαχείριση, Ήμασταν ψύχραιμοι και κερδίσαμε. Με την Κίνα πρέπει να έχουμε ρυθμό από την αρχή»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.