1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-06-2015 16:09

Επιστροφή Φιλίποφ στον Ολυμπιακό: «Ανυπομονούσα ξανανιώσω την ατμόσφαιρα στο Ρέντη»

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την επιστροφή του Ντίμα Φιλίποφ στην ομάδα της καρδιάς του. Ο Έλληνας πασαδόρος στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε ότι τις καλύτερες στιγμές τι καριέρας του τις έζησε στο λιμάνι και θέλει να τις ξαναζήσει. Η επιστροφή του Φιλίποφ έρχεται μετά από δύο χρόνο εμπειρίας στο πολωνικό πρωτάθλημα και τη Γιαστρέμπσκι. Ο 25χρονος άσσος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1+1 χρόνια
Το Τ.Α.Α. Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Ντίμα Φιλίποφ. Ο διεθνής πασαδόρος που επιστρέφει μετά από δυο χρόνια στην ομάδα μας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1+1 χρόνια.

Ο Ντίμα Φιλίποφ γεννήθηκε στις 4 Δεκεμβρίου 1990 στο Λουγκάνσκ της Ουκρανίας έχει ύψος 1.98, είναι βασικός πασαδόρος της Εθνικής Ελλάδος και την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στην Πολωνική Γιαστρέμπσκι.

Η δήλωση του Ντίμα Φιλίποφ στο επίσημο site του Ολυμπιακού (www.osfp.gr): 

 «Πρώτα από όλα νιώθω τον Ολυμπιακό σαν την οικογένειά μου και είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω σπίτι μου. Έζησα τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου στον Ολυμπιακό και ελπίζω και είμαι σίγουρος ότι θα τις ξαναζήσουμε όλοι μαζί. Είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστώ με τον κ. Πιάτσα με τον οποίο είχαμε άψογη συνεργασία στην Πολωνία. Τέλος όσον αφορά τον κόσμο του Ολυμπιακού, θέλω να επισημάνω ότι τα χρόνια που δεν ήμουν στην ομάδα ένιωθα την ζεστασιά του και ανυπομονούσα να ξανανιώσω την ατμόσφαιρα στο Ρέντη! Σας χρειαζόμαστε!».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.