1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
11-06-2015 21:25

Έδεσε στο λιμάνι η Μανωλίνα

Μπορεί η σεζόν που πέρασε να μην της άφησε την καλύτερη γεύση μετά τον τραυματισμό της στον ώμο, ωστόσο η Μανωλίνα Κωνσταντίνου έχει επιστρέψει εδώ και καιρό στην ενεργό δράση και είναι έτοιμη για μία ακόμη πιο δυνατή χρονιά με τον Ολυμπιακό. Η 22χρονη ακραία παραμένει στον Ολυμπιακό, όπως ανακοίνωσε η ομάδα του Πειραιά. 

Η ανακοίνωση:

Ο Ολυμπιακός ανακοινώνει την ενεργοποίηση της οψιόν του συμβολαίου με την Μανωλίνα Κωνσταντίνου η οποία θα θα παραμείνει στην ομάδα μας για έναν ακόμα χρόνο.

Μετά την επέκταση της συνεργασίας η Μανωλίνα Κωνσταντίνου δήλωσε στο επίσημο site του Ολυμπιακού (www.osfp.gr) : «Είμαι πολύ χαρούμενη για τη νέα συνεργασία με τον Ολυμπιακό. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για το τμήμα με στόχο να φέρουμε ξανά τα κεκτημένα,το πρωτάθλημα και το κύπελλο στο Λιμάνι. Χαίρομαι που με εμπιστεύονται ξανά από τον Ολυμπιακό και μετά το χειρουργείο από το οποίο προέρχομαι θα προετοιμαστώ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εύχομαι τη νέα σεζόν να κάνουμε και το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.